Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ministrul Mediului despre cazul ursului mort la Harghita: PSD E DE VINĂ !

Publicat

in

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a convocat, luni, o şedinţă la Ministerul Mediului, după cazul care a avut loc în Harghita, când un urs rănit în accident a fost lăsat să agonizeze 18 ore pe carosabil. Este luată în calcul modificarea HG 94/2004 privind comitetul pentru situaţii de urgenţă.

„Am convocat pentru ora 11 o întâlnire cu colegii din Ministerul Mediului, dar și cu cei din structurile MAI și cu cei de la ANSVSA pentru a se vedea exact unde s-a greșit și ce anume trebuie făcut în continuare. Consider că toți cei care au greșit în acest caz inuman trebuie să plătească. Am avut discuții cu dl Marcel Vela, urmând ca în această săptămână să ne întâlnim, pentru a modifica HG 94/2004 pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple în România. Ar trebui să facem procedurile atât de simple astfel încât autoritățile locale să nu-și mai paseze responsabilitatea de la unul la altul. Trebuie să recunoaștem și aici s-a ajuns din cauza guvernării PSD. Avem parte numai de incompetență, fuga de răspundere și lipsa de asumare”, a spus Costel Alexa la sediul ministerului.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gest de minimă decență! S-a autosuspendat din PNL

Publicat

in

De

Primarul comunei ieșene Mogosesti Siret, Damian Butnariu, care a recunoscut în față anchetatorilor că a făcut sex cu minore traficate, s-a autosuspendat din PNL.Informația a fost furnizată Ziare.com de PNL Iași printr-un comunicat de presă.

„Că urmare a informațiilor apărute în spațiul mediatic, ce privesc circumstanțele implicării primarului comunei Mogosesti-Siret, Damian Butnariu, într-un dosar finalizat în prima instanța, Filiala Județeană PNL Iași a luat act de autosuspendarea acestuia din poziția de membru al Partidului Național Liberal.

În prima ședința a Biroului Politic Județean se va face o analiză a acestei situații, urmând a se lua o decizie conform statutului PNL. Gestul primarului de a se autosuspenda din calitatea de membru PNL este un gest firesc și așteptat”, arată documentul citat.

Cât despre edil, acesta susține că este mândru de realizările sale și că e atacat mediatic pentru că este an electoral.

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.

Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște în față lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc”, scrie pe Facebook Damian Butnariu.

Apoi, edilul amintește că este membru PNL de la începutul carierei politice și înțelege să se pună „la dispoziția conducerii partidului în această situație”, pe care o roagă să ia act de dorința de a se autosuspenda, „până când adevărul va ieși la suprafață în acest caz”.

Primarul le mulțumește cetățenilor comunității pentru încrederea acordată și susține că doar ei sunt „singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile”.

Amintim că presă a dezvăluit vineri că Damian Butnariu a dat o declarație în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori, în care a recunoscut că afăcut sex cu două fete traficate, chiar în sediul instituției publice. Damian Butnariu este primar din 2004, arată ziare.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atac fulgerator împotriva lui Vela! `Să îi întrebe pe colegii lui de ce s-au plimbat cu mașini de lux`

Publicat

in

De

Mașina de tip BMW Seria 7, despre care ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că a fost comodată Camerei Deputaților, a fost folosită exclusiv de vicepreședinți ai forului legislativ din partea PNL, ultimul dintre ei fiind Marilen Pirtea, potrivit unor surse din cadrul Camerei.

„Acel BMW a fost folosit exclusiv de vicepreședinți PNL, ultimul fiind chiar domnul Marilen Pirtea, până a fost retrasă de domnul Vela la MAI. Să îi întrebe pe colegii lui de ce s-au plimbat cu «mașini de lux»”.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus, vineri, că fostul șef al instituției, Carmen Dan, a cumpărat o mașină de tip BMW Seria 7, care costă cât echivalentul a 10 mașini Dacia Logan, autoturismul de lux fiind oferit Camerei Deputaților pentru a fi utilizat.

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri, Marcel Vela a fost întrebat cum răspunde sindicaliștilor de la Europol, care i-au recomandat să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre”, în contextul în care o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț, în Satu Mare.

„Nu știam de această metaforă așa de macabră. Avem preocuparea de a dota Poliția. Avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme pentru creșterea mobilității la nivelul Municipiului București și în toată țara. Sunt în pregătire pentru a fi colantate și pregătite mijloacele sonore de avertizare, pe mai multe autoturisme Duster, pentru a fi repartizate în țară. Aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat un Șeptar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan și l-a dat în comodat la Camera Deputaților. Și atunci erau sindicate. Eu sunt de două luni ministru”, a spus ministrul de Interne.

Marcel Vela afirmă că a solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux, care aparțin Ministerului de Interne arată stiripesurse.

Vezi și

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend