spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ministrul finanţelor confirmă: Cadou URIAȘ pentru toți primarii din țară VEZI DESPRE CE E VORBA

Facebook Twitter Google+
Ministrul finanţelor confirmă: Cadou URIAȘ pentru toți primarii din țară VEZI DESPRE CE E VORBA

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că va fi dată o OUG prin care impozitul pe treacă integral la nivelul comunităților locarer, decizie care va fi luată înainte de calcularea bugetului pe 2019. Întrebat, miercuri la Parlament, dacă va fi dată OUG pentru măsura prin care 100% din impozitul pe venit va merge la unitățile administrativ-teritoriale (UAT), Eugen Teodorovici a răspuns afirmativ.  „Este o măsură pe care noi o avem în Programul de Guvernare prin care impozitul să treacă la comunitățile locale. Va fi o ordonanță de urgență. Decizia va fi luată înainte de a fi făcut bugetul pe 2019”, a declarat ministrul Finanțelor, miercuri la Parlament.

De asemenea, ministrul de Finanțe a precizat că va avea loc o discuţie privind repartizarea sumelor între consilii judeţene şi celelalte comunităţi locale.

„Este o decizie pe acea formulă din această sumă pentru a vedea cum se repartizează între consiliile județene și celelalte comunități locale”, a mai spus Teodorovici, precizând că ordonanța va fi dată la sfârșitul lunii octombrie sau cel târziu la începutul lunii noiembrie.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....