Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Minciuni regale: După ce au asfaltat drumul spre Vâlcea, au inaugurat si Bazinul de înot !

Publicat

in

Politicienii PSD nu au abandonat minciunile nici macar în postul Paștelui ! Astfel, dacă deputatul de Argeș anunța triumfător, în urmă cu două săptămîni, că a finalizat asfaltarea drumului national dintre Curtea de Argeș si Campulung  si ca utilajele au pornit fericite spre Momaia si Ciofrangeni ca să asfalteze si drumul spre Râmnicu Vâlcea, aghiotantul său, primarul Panțurescu de la Curtea de Argeș, nu s-a lăsat mai prejos și anunța că pe 24 aprilie va fi gata Bazinul de Înot de la Curtea de Argeș. La momentul anunțurilor nu am scris nimic deoarece erau slabe șanse ca minciunile celor doi sa devina realitate, însă am mizat pe forța PSD care ar fi putut face minuni… electorale. Cum termenele date de cei doi politicieni mincinosi ai PSD au trecut, oamenii au constatat că au fost din nou mințiți. Drumul spre Râmnicu Vâlcea este ca si acum o luna, un an, doi, trei, adică plin de gropi si in pericol, pe anumite zone, de a se surpa iar la bazinul de inot e liniste deplină, adică nu a fost gata pe 24 aprilie asa cum anunta primarul PIC de la Curtea de Argeș. Să mai spunem că nu este prima dată când se minte dar, mai ales, se depășește termenul de finalizare.  Este de notorietate faptul ca, exact acum un an, PIC și POC anuntau ca in toamna anului trecut se vor bălăci, alături de consilierul Ion Șerban, în bazin.  Lucrările la bazinul de înot de la Curtea de Argeş au început pe 2 mai 2018, iar pe 2 noiembrie 2018 ar fi trebuit să fie gata. Cum nu a fost gata ca sa se balaceasca PIC si POC, s-au prelungit avizele și termenul pana in februarie 2019 dar…. nici atunci nu a fost cu noroc. Deh, nu incepuse campania electorala ! Acum doua saptamani primarul Panturescu anunta ca bazinul va fi gata pe 24 aprilie dar, se pare, PIC a uitat ca abia pe 27 aprilie incepe campania electorala, așa ca iar au fost mintiti argeșenii. Cel mai probabil, ca asa ii sta bine oricarui politician cu interese, bazinul va fi gata in preajma zilei alegerilor pentru Parlamentul European, o bună ocazie de a duce argesenii cu zaharelul și a-i convinge să voteze cu partidul Lui Liviu Dragnea.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Romii se revoltă! `Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor`

Publicat

in

De

Protest în Târgu Mureș cu 500 de participanți după declarațiile primarului, Dorin Florea care a spus că ar trebui monitorizată și controlată natalitatea în rândurile familiilor sărace de etnie romă.

La aproape o săptămână de la declarațiile rasiste ale edilului cei jigniți de acesta au decis să protesteze cerând demisia primarului. Unii dintre participanți erau pentru prima dată la o acțiune civică de felul acesta.

Au fost aproximativ 500 de participanți romi și neromi din Tg. Mureș, unii dintre ei prima dată la un protest în special din carierele marginașe, sărace și ignorate de ”primarul minune” care nu a ținut cont niciodată de aceste cartiere în investițiile pe care le-a făcut. Știm foarte bine că a avut agenți electorali în rândul romilor, și aici este problema pentru că romii l-au susținut pe acest domn să obțină mandat de primar și s-a întors împotriva lor ulterior. Parctic și-a pierdut o parte din suportul alegătorilor din Tg. Mureș venind cu astfel de declarații.

Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor sunt legate de mandatul lui viitor. Acest domn își pierde funcția și caută soluții, scopul a fost să își mențină poziția.

A fost debutul astăzi dar de acum vor urma și alte forme de protest. Vom cere președintelui Klaus Iohannis să retragă decorația acordată de Băsescu acestui domn. Vom depune și o plângere penală la parchet pe numele primarului, totodată intenționăm să creăm o petiție pentru prefectul județului Mureș ca să îl suspende din funcție” a declarat pentru b1.ro sociologul și activistul pentru cauza romilor, Ciprian Necula, arată realitatea.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend