spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

MESAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor

Facebook Twitter Google+
MESAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor

Politicienii români s-au folosit de reţelele pentru a transmie urări femeilor de 8 Martie. Unii dintre ei au transmis mesaje pentru mame, iar alţii către „doamne şi domnişoare”, iar primarul general a postat câteva versuri din poezia „Mulţumesc, iubită mamă”.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a postat, joi, o fotografie făcută în timp ce le oferea flori jurnalistelor acreditate la Cotroceni.

„8 Martie, o zi specială în care dăruim cu plăcere flori femeilor şi le arătăm, o dată în plus, respectul şi preţuirea noastră. La mulţi ani!”, a scris preşedintele României.

Printre politicienii care au transmis mesaje pe Facebook de 8 martie este şi primarul general al Capitalei şi membru PSD, Gabriela Firea, care a postat o fotografie cu mama ei şi versuri scrise de Vadim Tudor.

„Multumesc iubita mamă, Steaua mea din zori de zi/Fara tine-mi este teama, Ca planeta s-ar răci..”. La multi ani, mama!! Multumesc pentru cum ne-ai crescut pe noi, cei patru copii, si pentru cum iti iubesti toti nepoteii. Pentru toate mamele din tara, un gand sincer de sanatate, implinire, vesti bune! Pentru toate doamnele si domnisoarele, o raza de soare si o floare proaspata din primavera”, a scris, Gabriela Firea, pe Facebook.

“Multumesc iubita mama, Steaua mea din zori de zi/Fara tine-mi este teama, Ca planeta s-ar raci..”. La multi ani,…

Posted by Gabriela Firea on 8 Martie 2018

„Doamnelor şi domnişoarelor, 8 Martie să vă dăruiască soare în viaţă şi zâmbete pe chip. La mulţi ani!”, este mesajul postat de Traian Băsescu.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....