spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mesaje sfasietoare si un altar in memoria familiei viceprimarului din Arges

Facebook Twitter Google+
Mesaje sfasietoare si un altar in memoria familiei viceprimarului din Arges

„Unul dintre cei mai activi promotori ai berii artizanale in România a părăsit ieri violent scena la constructia careia a pus constant umarul în ultimii ani.

Nu pot să spun că am fost prieten cu Petre Ion, dar am băut destulă bere bună cu el și l-am ascultat vorbind suficient incât să-l respect ca om și ca antreprenor.

Era greu sa fii fanul modului lui direct de a vorbi, dar cumva, asta te ajuta mereu sa intelegi instant cum vede el lucrurile. Si de multe ori am fost de acord.

Petre a deschis acum 7 ani Beer O’Clock, unul dintre primele pub-uri cu bere artizanală din București, si era unul dintre cei trei asociati ai micro-fabricii de bere Hop Hooligans. Avea inca multe de facut…”

In memoria familiei, in Bucuresti s-au aprins lumanari si s-a amenajat un altar iar mesajele postate de prieteni si apropiati pe paginile de socializare sunt de-a dreptul sfasietoare.

„Cei care sunteti in Bucuresti…mergeti in centrul vechi la Beer O’Clock si aprindeti o lumânare…lasati un gand bun pentru familiile indoliate 😢😢😢Va mulțumesc”.

„Un cauciuc uzat. Expirat. A explodat pe un drum național. Cauciucul era al unui TIR care apoi a luat-o ca nebunul pe contrasens. Şi în furia lui de nestăvilit i-a nimerit şi i-a ucis pe ei. Pe amicii mei şi pe copiii lor. Petre Ion  mare făurar de bere bună la Beer O’Clock, in centrul vechi, era fratele fratelui meu, Cristian Vasilcoiu. Îi zicea „Rav”. Mirabela lucra cu el acolo. Cel puțin aşa țin minte. Pentru ăştia mici şi poznaşi din poză. Şi pentru o viață lipsită de griji în București…
Pe pagina lui Petre, prietenii spun ca Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace. Mă întreb oare… Cine pe cine trebuie să ierte de data asta? Pentru că una dintre părți se odihneşte de ceva vreme în prea multă pace…”

 

Fiica viceprimarului comunei Cocu, Maria Magdalena Ion, va fi înmormântată la Craiova, alături de soțul ei, Petre Ion, și de cei doi copii. Fata edilului a murit într-un cumplit accident rutier petrecut în județul Olt, pe șoseaua care leagă Piteștiul de Craiova.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....