Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

MERITA BANII? Uite ce SALARII si-au aprobat alesii judetului

Publicat

in

Consilierii judeteni au votat salariile iar cresterile sunt semnificative.  Vor avea cele mai mari salarii de bugetari din judet iar acest lucru nu a fost „inghitit” de consilierii liberali care au fost impotriva proiectului de hotarare.

Conform proiectului de hotărîre votat de consilierii judeţeni, salariile brute lunare vor fi următoarele:

Pentru funcţii publice de execuţie
– 7.004 lei, auditor superior
– 5.713 lei, auditor principal
– 6.409 lei, consilieri, consilieri juridici, inspectori superiori
– 5.003 lei, consilieri, consilieri juridici, inspectori principali
– 3.756 lei, consilieri, consilieri juridici, inspectori asistenţi
– 2.523 lei, consilieri, consilieri juridici, inspectori debutanţi
– 5075 lei, referenţi specialitate superiori
– 3. 973 lei, referenţi specialitate principali
– 3.451, referenţi
– 2.683 şoferi.
Salariul de bază pentru administratorul public se stabileşte de către presedintele consiliului judetean între limite, astfel: limita minimă este nivelul salariului de bază al secretarului de judeţ, iar limita maximă este indemnizaţia vicepreşedintelui consiliului judeţean. În cazul majorării salariului de bază minim brut garantat în plată, salariile de bază se vor stabili în mod corespunzător. De asemenea, salariul pentru consilierii judeţeni reprezintă 10% din salariul preşedintelui CJ Argeş.  n
Pentru funcţii publice de conducere
– 13.050 lei, preşedinte CJ Argeş
– 11.600 lei, vicepreşedinţii CJ Argeş
– 11.513 lei, secretarul judeţului şi administrator public
– 11.412 lei, arhitectul şef
– 11.035 lei, directorul executiv
– 10.150 lei, şef de serviciu
– 9.425 lei, şef de birou
La acestea se adaugă şi alte sume semnificative, iar la fiecare funcţie de execuţie se adaugă gradaţia de vechime.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Vești mari- Toți buncii vor primi bani în plus – Care sunt condițiile

Publicat

in

De

Senatorii au repus pe tapet o inițiativă legislativă care a fost depusă și dezbăbută la Senat încă de la începutul toamnei.

Este vorba de acordarea unui ajutor financiar destul de consistent pentru bunicii care au grijă de proprii lor nepoți, dar în anumite condiții.

Ideea acestei prevederi este ca părinții să se poată întoarce în câmpul muncii mai devreme. Așadar, pentru ca bunicii să poată primi ajutorul de 650 de lei lunar, părinții trebuie să renunțe la concediul post-natal și să revină la muncă.

Proiectul legislativ care prevede această măsură va primi, cel mai probabil, până la sfârșitul anului, votul favorabil al senatorilor, având propunere de adoptare. Documentul are nevoie, pentru a se putea aplica, de adoptarea de către Parlament și de publicarea în Monitorul Oficial.

Cererile pentru indemnizația destinată creșterii nepoților se vor putea depune la primăria din orașul de domiciliu și vor fi însoțite, pe lângă actul de identitate al solicitantului și certificatul de naștere al copilului pentru care se solicită dreptul, de acte doveditoare ale calității de bunic al copilului respectiv și de acordul scris al părinților.

Vezi și:EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Modul de acordare al voucherelor de vacanță se schimbă-Care sunt noile reguli

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Frații Micula atacă din nou! Acțiunile statului puse în pericol

Publicat

in

De

Frații Micula vor să pună mâna pe alte 2 mari companii de stat, pe lângă sechestrul pe care l-au pus deja în proporție de 22%, respectiv 58%, din Nuclearelectrica și Conpet Ploiești.

Potrivit Ziarul Financiar, Virgil Popescu, ministrul eco­no­miei, energiei şi al mediului de afaceri, spune că fraţii Micula, care se judecă de mai mulţi ani cu statul român şi care au pus un sechestru pe 22% din Nuclear­electrica şi pe 58% din Conpet Ploieşti, au încercat să pună sechestru şi pe Romgaz şi Hidroelectrica, cele mai va­loroase două companii ale statului ro­mân, dar decizia a fost ulterior suspen­da­tă în Instanţă de Ministerul de Finanţe.

„S-a încercat să se pună sechestru pe mai multe companii, şi pe Romgaz, Hidroelectrica sau Petrom. Mi se pare un uragan într-o ceaşcă de cafea. Vor să ia de la toate companiile aceeaşi sumă. Însă nu Ministerul Economiei şi Energiei are proces, ci Finanţele sunt în litigiu de fond cu ei. Deja a fost câştigat procesul pentru suspendarea executării, iar companiile vor acţiona separat în Instanţă pentru ridicarea sechestrului“, spune Virgil Popescu pentru ZF.

LUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Modul de acordare al voucherelor de vacanță se schimbă-Care sunt noile reguli

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend