Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

Publicat

in

Finanțatorul Dinamo București, Ionuț Negoiță, a declarat sâmbătă, că ar dori să îi ofere, fără nicio sumă de bani, clubul omului de afaceri Ion Țiriac (80 de ani), cu condiția ca acesta să îi readucă pe ”câinii roșii” la performanțele care i-a consacrat, potrivit Mediafax.

Reacția finanțatorului de la Dinamo vine după ce Ion Țiriac i-a ironizat pe ”câinii roșii”, în timpul evenimentului dedicat Simonei Halep, după câștigarea turneului de la Wimbledon.

”Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a glumit Ion Țiriac, aflat pe scenă lângă tânăra campioană la Wimbledon.

Ionuț Negoiță a spus că ar fi dispus să îi cedeze gratis clubul lui Țiriac, dacă acesta din urmă ar investi în el. ”Domnul Țiriac este un dinamovist pur sânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo. Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper sa accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a declarat Negoiță, pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și:

Informații bombă- Va fi dezastru pentru români:’Nu sunt bani nici macar pentru cheltuieli curente.’

Vești mari pentru românii care pleacă în vacanță! A apărut un nou tip de asigurare

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Ludovic Orban pregătește AUDITUL: ‘Toată lumea se sperie de restructurare’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că după 1 ianuarie va fi făcut un audit al structurilor guvernamentale.

„După 1 ianuarie noi vom face un audit al structurilor guvernamentale, ministere, autorităţi, agenţii, ş.a.m.d. pentru că vrem să operăm o amplă restructurare, – pentru că toată lumea se sperie de restructurare -, o reducere a numărului de entităţi, de comasare sau chiar de desfiinţare, unele dintre activităţi să le derulezi în parteneriat cu entităţi ale societăţii civile pentru că sunt multe activităţi care pot fi delegate în cazul unui parteneriat public-privat sau al unui contract de delegare”, a spus Orban, la dezbaterea organizată de Confederaţia patronală Concordia „Dialog pentru dezvoltare”.

Citește și: EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

El a arătat că acest audit mai amplu va dura câteva luni.

„Intenţia noastră este ca la capătul acestui audit să venim cu toate actele normative pentru a reface aceste entităţi şi să creăm entităţi mult mai clare”, a precizat Orban.

Premierul a pledat pentru o simplificare a instituţiilor, arătând că aceasta poate să aibă efecte benefice asupra societăţii.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ALDE pregătește alianțe locale punctuale: Se practică peste tot în lume

Publicat

in

De

Deşi s-a stabilit că ALDE va merge pe liste proprii la alegerile locale, nu se vor exclude alianţele electorale locale, punctuale, a declarat marți  preşedintele ALDE Bihor, Ciprian Blejan, potrivit Agerpres.

„Într-adevăr, nu excludem varianta ca în anumite localităţi să formăm alianţe electorale punctuale, dacă se dovedeşte că ar fi un câştig pentru ambele părţi şi pentru comunitatea locală. Alianţele se practică atât la guvernare cât şi în alegeri peste tot în lume, iar în ALDE, fiecare filială are libertatea de a negocia la nivel local într-o corelare cu conducerile partidelor la nivel central,” a declarat, într-un comunicat, Ciprian Blejan.

Citește și: DNA intră în forță în PSD: 3 parlamentari, urmăriți penal .

Liderul a aminitit că, în urma şedinţei BPC de marţi la Braşov şi a unor analize, s-a stabilit că ALDE va merge pe liste proprii la alegerile locale, alegeri despre care partidul susţine în continuare că este necesar să se desfăşoare în două tururi de scrutin. Referitor la alianţele locale, însă, liderul ALDE Bihor a precizat că partidul va avea o poziţie loială intereselor cetăţeanului.

„Vom vota şi vom susţine iniţiative ale adversarilor noştri politici în măsura în care ele sunt bune pentru comunitate, dar vom respinge orice iniţiativă care este în defavoarea cetăţeanului”, a spus preşedintele ALDE Bihor.

Legat de viitorii candidaţi la alegerile locale, liderul formaţiunii din Bihor a precizat că, potrivit calendarului ALDE, în cel mai scurt timp, ALDE Bihor va face o analiză pe fiecare UAT pentru ca, până în luna februarie, să se stabilească într-o proporţie cât mai mare listele de candidaţi.

„Aş vrea să precizez, aici, că selecţia candidaţilor este una serioasă şi se realizează în baza unei grile adoptată în şedinţa din 3 decembrie care conţine criterii de selecţie diferite pentru aleşi locali în funcţie faţă de cele pentru candidaţii care nu ocupă o funcţie în prezent. Ar fi incorect din partea noastră să păstrăm pe liste de candidaţi aleşi care nu au performat în mandatul pe care l-au avut”, a declarat Blejan.

Potrivit acestuia, ALDE este un partid tânăr şi deschis tinerilor care doresc să-şi spună cuvântul în viaţa politică, implicarea lor activă fiind esenţială în spectrul politic actual.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend