spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mascatii la Spitalul Judeţean Piteşti – Acuzaţii de delapidare şi abuz în serviciu

Facebook Twitter Google+
Mascatii la Spitalul Judeţean Piteşti – Acuzaţii de delapidare şi abuz în serviciu

Poliţiştii desfăşoară luni dimineaţa mai multe percheziții în municipiul Pitești, la domiciliile unor suspecți și la Spitalul Judeţean de Urgenţă, într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice și fals.

„În cauză, investigațiile vizează achiziția și consumul de medicamente și materiale sanitare, din perioada 2009-2014, efectuate la o secție a unei unități spitalicești situată pe raza județului Argeș”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, într-un comunicat de presă.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat, că una dintre descinderi se desfășoară la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, unde are loc o percheziție asupra unui sistem informatic.

Prejudiciul cauzat prin comiterea de infracțiuni este estimat, până în prezent, la aproximativ 500.000 de lei.

Dosarul este instrumentat de Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Argeș, la descinderi participând 50 de polițiști.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....