spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mascatii la Merisani – Au arestat un tanar !

Facebook Twitter Google+
Mascatii la Merisani – Au arestat un tanar !

În data de 20 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Bascov și ai luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza comunei Merișani, la locuința unui tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 14 spre 15 aprilie a.c., C.V., de 20 de ani, din Merișani, ar fi sustras 3 telefoane mobile și suma de 5.000 de lei dintr-o locuință din comuna Bradu.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor patru telefoane mobile și un sistem audio, susceptibile a proveni din infracțiuni.

Tânărul a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Albota pentru audieri.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare a unei măsuri preventive.

În cauză sunt continuate cercetările pentru recuperarea prejudiciului.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....