Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

MÂRLĂNIE PSD, ATENŢIE CE VOTAŢI MÂINE ! Gaşca lui PIC majorează preţul la apă cu 40 % la Curtea de Argeş, imediat după alegeri !

Publicat

in

Ca să mai prindă ceva voturi, PSD Argeş a impus primăriei lui PIC şi POC de la Curtea de Argeş ca nu cumva sa majoreze preţul la apă până la alegerile de mâine. Motivaţia este una nesimţită: este o masură care va aduce prejudicii PSD la vot, aşa că mai bine să nu aminteasca nimic de asta şi, imediat dupa alegeri, saptamana viitoare,  sa majoreze cu 40 % preţul apei potabile.  Primul pas a fost facut deje, ieri, cand membrii comisiei economice din cadrul CL, au aprobat majorarea tarifului la apa, decizia urmand a fi luată joi, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Curtea de Argeş.

Ieri, aşadar, au votat vârtos toti pesediştii din comisie in frunte cu Fane Dumitrache,  istoricul inginer si director de muzeu şi soţ de nevastă cu salariu prea mic Aquaterm.

Prin această manevra, PSD in frunte cu primarul PIC si viceprimarul POC, îşi bat joc inca o data de argeşeni, majorând exagerat preţul la apă şi neanunţand acest lucru decat după ziua alegerilor, poate, poate, vă vor păcăli iar sa mai votati PSD. Să mai spunem ca solicitarea majorarii de preturi a fost semnata de directorul Aquaterm, nimeni alta decat Claudia Mihailescu, membra PSD, fost consilier PSD si cea care a condus la groapa societatea Transarg SA.

Luni, la SUPER TV, de la 19:30, vom explica pe larg in cadrul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE culisele acestei majoraări exagerate a pretului la apa, de 40 %.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PNL vine cu explicații! Motivul pentru care au eliminat pensiilor speciale: Ce vor majora

Publicat

in

De

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat ce se va întâmpla odată cu eliminarea pensiilor speciale.

Acesta spune că se va crea impactul bugetar pentru majorarea alocațiilor începând cu luna august.

„PNL a demonstrat că prin tăierea pensiilor speciale putem găsi resursele financiare pentru ce înseamnă impactul bugetar pentru alocațiile pentru copii. Alocațiile să fie majorate din luna august prin rectificarea la buget”, a spus Florin Roman

Vezi și: EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

Alertă pentru șoferi! Se dau amenzi de mii de lei pentru această faptă

Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Vela a propus! Guvernul Orban se gândește

Publicat

in

De

Șeful Guvernului a spus că, în urma analizei făcute în 200 de localități, numărul solicitărilor din 2016 a fost de zece ori mai mare decât cel dintr-un an în care nu aveau loc alegeri

”Fie menținem textul ăsta, fie reducem un pic perioada, cel mai probabil ar trebui legat de momentul în care guvernul stabilește data alegerilor și începerea procedurii electorale ar trebui sistată acordarea vizelor de flotant. (…) Soarta comunităților locale trebuie decisă nu de turiști politici care în ziua votului primesc viza de flotant și apoi nu le mai pasă, le lasă un primar care nu își face treaba”, a declarat Ludovic Orban.

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a declarat recent, în cadrul emisiunii ” Dosar de politician”, că „flotanții au devenit o masă de manevră pentru stabilirea unui câștigător la alegerile locale”.

Vela spune că restricţionarea dreptului de vot pentru cetăţenii care obțin viza de flotant cu mai puțin de 90 de zile înainte de data alegerilor are rolul de a opri turismul electoral. Alianţa USR-PLUS nu vede cu ochi buni această prevedere şi spune că se va pierde un număr mare de voturi din această cauză pentru b1.

Vezi și:Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend