spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

MÂRLĂNIE PSD, ATENŢIE CE VOTAŢI MÂINE ! Gaşca lui PIC majorează preţul la apă cu 40 % la Curtea de Argeş, imediat după alegeri !

Facebook Twitter Google+
MÂRLĂNIE PSD, ATENŢIE CE VOTAŢI MÂINE ! Gaşca lui PIC majorează preţul la apă cu 40 % la Curtea de Argeş, imediat după alegeri !

Ca să mai prindă ceva voturi, PSD Argeş a impus primăriei lui PIC şi POC de la Curtea de Argeş ca nu cumva sa majoreze preţul la apă până la alegerile de mâine. Motivaţia este una nesimţită: este o masură care va aduce prejudicii PSD la vot, aşa că mai bine să nu aminteasca nimic de asta şi, imediat dupa alegeri, saptamana viitoare,  sa majoreze cu 40 % preţul apei potabile.  Primul pas a fost facut deje, ieri, cand membrii comisiei economice din cadrul CL, au aprobat majorarea tarifului la apa, decizia urmand a fi luată joi, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Curtea de Argeş.

Ieri, aşadar, au votat vârtos toti pesediştii din comisie in frunte cu Fane Dumitrache,  istoricul inginer si director de muzeu şi soţ de nevastă cu salariu prea mic Aquaterm.

Prin această manevra, PSD in frunte cu primarul PIC si viceprimarul POC, îşi bat joc inca o data de argeşeni, majorând exagerat preţul la apă şi neanunţand acest lucru decat după ziua alegerilor, poate, poate, vă vor păcăli iar sa mai votati PSD. Să mai spunem ca solicitarea majorarii de preturi a fost semnata de directorul Aquaterm, nimeni alta decat Claudia Mihailescu, membra PSD, fost consilier PSD si cea care a condus la groapa societatea Transarg SA.

Luni, la SUPER TV, de la 19:30, vom explica pe larg in cadrul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE culisele acestei majoraări exagerate a pretului la apa, de 40 %.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....