Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Maria Dicu o femeie implinta – A ajuns la un salariu de peste 7000 lei lunar si primul mandat de consilier local

Publicat

in

In urma articolului publicat de ziarul PROFIT, la Curtea de Arges s-au luat primele masuri privind publicarea declaratiilor de avere a alesilor locali. Cei care nu le depusesera au dat fuga la primarie cu actele. Cum juristul consiliului local, Calin Budan este in concediu iar declaratiile depuse pana acum au ramas in grija lui, pe site-ul institutiei publice s-a afisat doar ultima declaratie adusa, cea a consilierului local, Maria Dicu.

Profesor la Liceul  Industrial, aflata la primul mandat de ales local, Maria Dicu este o femeie realizata. Aceasta detine suprafete importante de teren in comuna Mihaiesti Arges,  doua apartamente in Curtea de Arges si o casa in Mihaiesti. Conform declaratiilor, aceasta mai are si doua autoturisme, un Peugeot 307 si un Opel Astra Clasic. Iar daca la capitoul bijuterii nu a avut nimic important de declarat, la depozite si conturi bancare a trecut unul in care a strans suma de 30090 lei.

Nu are datorii iar ca venituri, incaseaza salariul de la Liceul Industrial, in suma de 94296 lei anual, adica undeva la 7858 lei lunar dar si 17980 lei anual ca evaluator extern in cadrul ARACIP Bucuresti.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Un nou consilier local la Pitești, în locul lui Ilie Bărbulescu

Publicat

in

Joi, 20 februarie, în ședința Consiliului Local Pitești a fost numit un nou consilier municipal, ca urmare a decesului fostului mare fotbalist Ilie Bărbulescu, în urma unui infarct.

În şedinţa de astăzi s-a lua act de vacantarea postului de consilier local şi, în acelaşi timp, s-a validat propunerea de consilier local înaintată de PMP. Locul lui Ilie Bărbulescu a fost luat de către Marilena Sorina Coman care a fost pe lista de candidaţi a PMP Piteşti la alegerile din iunie 2016.

Consilierii locali piteșteni au ținut un moment de reculegere, în memoria lui Ilie Bărbulescu, fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986 cu Steaua Bucureşti.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Orban îl apără pe Mihai Chirica: ‘Nu mai are legătură cu PSD de trei ani’

Publicat

in

De

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, spune primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a devenit opozantul lui Liviu Dragnea și al PSD după adoptarea ordonanței 13 și că nu mai are nicio legătură cu social-democrații de trei ani.

Orban a fost întrebat joi, cum vede candidatura lui Mihai Chirica din partea PNL la Primăria Iaşi, având în vedere că a fost vicepreşedinte PSD?

“Domnul Chirica în momentul în care Guvernul PSD a adoptat Ordonanţa 13 a devenit opozantul lui Dragnea şi al PSD. Guvernul PSD, când a făcut şedinţa de Guvern comună cu Guvernul Republicii Moldova, nu a făcut-o la Iaşi, a făcut-o la Piatra Neamţ numai ca să-l pedepsească pe Mihai Chirica pentru faptul că a protestat public împotriva aberaţiei numită Ordonanţa 13. Domnul Chirica nu are nicio legătură cu PSD de trei ani, dacă nu şi mai mult”, a afirmat Orban.

El a explicat apoi că în prezent are loc o procedură în interiorul partidului pentru evaluarea celor care vor candida pentru municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, urmând ca aceştia să fie stabiliţi de organizaţiile judeţene până pe data de 1 martie, informeaz[ news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend