spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Maria Dicu o femeie implinta – A ajuns la un salariu de peste 7000 lei lunar si primul mandat de consilier local

Facebook Twitter Google+
Maria Dicu o femeie implinta – A ajuns la un salariu de peste 7000 lei lunar si primul mandat de consilier local

In urma articolului publicat de ziarul PROFIT, la Curtea de Arges s-au luat primele masuri privind publicarea declaratiilor de avere a alesilor locali. Cei care nu le depusesera au dat fuga la primarie cu actele. Cum juristul consiliului local, Calin Budan este in concediu iar declaratiile depuse pana acum au ramas in grija lui, pe site-ul institutiei publice s-a afisat doar ultima declaratie adusa, cea a consilierului local, Maria Dicu.

Profesor la Liceul  Industrial, aflata la primul mandat de ales local, Maria Dicu este o femeie realizata. Aceasta detine suprafete importante de teren in comuna Mihaiesti Arges,  doua apartamente in Curtea de Arges si o casa in Mihaiesti. Conform declaratiilor, aceasta mai are si doua autoturisme, un Peugeot 307 si un Opel Astra Clasic. Iar daca la capitoul bijuterii nu a avut nimic important de declarat, la depozite si conturi bancare a trecut unul in care a strans suma de 30090 lei.

Nu are datorii iar ca venituri, incaseaza salariul de la Liceul Industrial, in suma de 94296 lei anual, adica undeva la 7858 lei lunar dar si 17980 lei anual ca evaluator extern in cadrul ARACIP Bucuresti.

 

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....