spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

MApN confirma: Tânărul piteștean Catalin Gabriel Pohace înecat in mare e sublocotenent

Facebook Twitter Google+
MApN confirma: Tânărul piteștean Catalin Gabriel Pohace înecat in mare e sublocotenent

Asa cum va informăm într-o știre anterioara, n militar în vȃrstă de 24 de ani din judeţul Argeş s-a înecat în mare, marţi după-amiază, în municipiul Constanţa.

În urmă cu puțin timp, Ministerul Apărării Naționale a confirmat informația și anunță că se efectuează cercetări de către Parchetul Militar:

„Sublocotenentul Cătălin-Gabriel POHACE, în vârstă de 24 de ani,, de la Batalionul 307 Infanterie Marină, a decedat în garnizoana Constanța, în timp ce se afla în afara programului orar al unității. Aflat pe o plajă din municipiul Constanța, în timpul liber, militarului i s-a făcut rău după ce a intrat în apa măriiUn echipaj SMURD, solicitat prin serviciul 112, i-a acordat ajutorul medical de urgență la fața locului și a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră însă, cu toate eforturile depuse, ofițerul a decedat. În cauză a fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie de cercetare, numită de comandantul unității, verifică împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Militarul era absolvent al Academiei Forțelor Terestre, promoția 2017 și era necăsătorit.”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....