spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Managerii Ionela Dăneţ şi Florentina Matei au fotoliile asigurate mulţi ani de acum încolo

Facebook Twitter Google+
Managerii Ionela Dăneţ şi Florentina Matei au fotoliile asigurate mulţi ani de acum încolo

danetEvaluarea managerilor instituţiilor sanitare a fost încheiată iar surse din cadrul comisiilor de evaluare spun că, în urma controalelor făcute, nu este exclus ca anumiţi manageri să fie daţi jos din funcţie, cu atât mai mult cu cât majoritatea directorilor de spitale au ajuns în funcţii prin susţinerea liberalilor.

Cele două unităţi spitaliceşti din zona Curtea de Argeş, şi anume Spitalul Municipal şi Spitalul de Pneumftiziologie de la Valea Iaşului, au trecut însă cu brio de controale aşa că, din câte se pare şi cele două femei manager vor rămâne în funcţii mult timp de acum încolo. Spitalul de la Valea Iaşului condus de Florentina Matei va deveni curând spital regional, iar acest lucru a fost confirmat inclusiv de ministrul sănătăţii venit în vizită acum câteva săptămâni.

ministru11La Curtea de Argeş faptul că unitatea spitalicească a fost de curând renovată, cu sprijinul Consiliului Local ce-i drept, aduce laude pentru managerul Ionela Dăneţ. Cel puţin pentru moment, din punct de vedere al condiţiilor, spitalul este conform normelor în vigoare.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....