spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Maine, protest la Curtea de Argeş împotriva Guvernului Grindeanu – TU PARTICIPI ?

Facebook Twitter Google+
Maine, protest la Curtea de Argeş împotriva Guvernului Grindeanu – TU PARTICIPI ?

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala dar si in alte orase din tara. Dupa ce au fost deja anuntate proteste la Pitesti si Mioveni, de azi dimineata un grup de initiativa a anuntat organizarea unui protest impotriva Guvernului si la Curtea de Arges. Potrivit paginii de promovare a evenimentului, protestul va incepe la ora 19.00 in fata primariei Curtea de Arges urmand ca la ora 20 coloana de manifestanti sa plece in mars spre sediul PSD. ” Primaria PSD Curtea de Arges a refuzat nejustificat aprobarea cererii noastre de miting de saptamana trecuta, asa ca duminica aceasta vom face un protest spontan, fara aproparea PSD !”, sustin organizatorii mitingului la care deja si-au anuntat participarea peste 230 persoane pana la aceasta ora.

Sa mai spunem ca tot duminica, manifestantii vor „sa faca istorie” la Bucuresti, in fata Palatului Victoria, prin numarul mare de participanti. Ei au pregatit „Operatiunea tricolorul”, propunandu-si ca la ora 21.00 sa formeze un tricolor uman in fata Guvernului cu ajutorul materialelor sau hartiilor de culoare rosie, galbena si albastra.

Ziarul nostru va fi prezent la manifestatiile de la Curtea de Arges, Pitesti si Mioveni de unde va transmite live pe pagina de FB a ziarului.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....