spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mai repede decât credea, Bolovan va fi debarcat de la conducerea Aquaterm

Facebook Twitter Google+
Mai repede decât credea, Bolovan va fi debarcat de la conducerea Aquaterm

Directorul SC Aquaterm, Ion Bolovan, convocase o sedinta AGA pentru data de 26 aprilie a acestui an, sedinta in cadrul careia vroia sa ceara si prelungirea mandatului sau de administrator.

Pentru ca mandatul sau expira insa la sfarsit de martie, consilierii locali, membrii ai AGA au convocat ei o sedinta pentru martea viitoare, adica pe 28 martie, o data cu sedinta ordinara a consiliului local. Atunci, consilierii vor lua act de incetarea mandatului lui Ion Bolovan si vor propune un director interimar. Conforum surselor noastre, sunt 99,9% sanse ca Ion Bolovan sa nu ma ramana in fruntea institutiei, ceea ce spune el, nu il afecteaza cu nimic. Contactat telefonic de redactorii PROFIT, Ion Bolovan a declarat. « Sanatatea e mai importanta decat toate asa ca nu ma mai agit. Din cate stiu eu AGA pe care au convocat-o ei este ilegala atata vreme cat nu a fost anuntata cu 30 de zile inainte. Nu stiu cum vor numi interimar, probabil se va numi cu consiliu de administratiei din ai carui membrii se va alege si interimarul. Nu pot sa ii opresc nici la asocierea cu RAJA, sa faca ce doresc si ce cred ca e mai bine » a spus Ion Bolovan.

Ramane de vazut cum vor decurge lucrurile zilele acestea si ce se va hotari in sedinta din 28 martie.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....