spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

MAI reacționează prompt la sesizarea făcută de Bugetul.ro! De ce a dispărut salariul lui Carmen Dan de pe site

Facebook Twitter Google+
MAI reacționează prompt la sesizarea făcută de Bugetul.ro! De ce a dispărut salariul lui Carmen Dan de pe site

Bugetul.ro a scris, luni, că salariul lui Carmen Dan a dispărut din declarația de avere uploadată pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, solicitând un punct de vedere în acest sens din partea Serviciului de Presă al MAI.

MAI ne-a răspuns astăzi, precizând că salariul a dispărut din cauza unei erori tehnice, iar, după sesizarea făcută de Bugetul.ro, problema a fost remediată.

„Conform procedurilor interne, înainte de publicarea declarațiilor de avere pe site-ul oficial al instituției, la nivelul structurii competente din cadrul Direcţiei Generale pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, sunt anonimizate adresa și codul numeric personal ale titularului.

Referitor la declarația de avere a ministrului afacerilor interne, din cauza unei erori tehnice, înainte de a fi publicată pe site, pe lângă adresă și CNP, a fost anonimizat și salariul, fapt remediat ulterior sesizării dumneavoastră.

Din cauza aceleiași erori tehnice, a fost anonimizat salariul de pe mai multe declarații de avere publicate pe site-ul MAI.

Precizăm că, înainte de a fi publicată pe site, declarația de avere a ministrului afacerilor interne a fost completată în mod corespunzător, cuprinzând inclusiv salariul, așa cum se poate vedea pe site-ul Guvernului, unde a fost publicată în forma originală”, ne-a transmis MAI.

Vezi și EXCLUSIV Salariul lui Carmen Dan a fost șters de pe site-ul MAI

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments