Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mai rău decât Viorica! Klaus Iohannis s-a făcut de râs cu o gafă de proporții! A confundat…

Publicat

in

Președintele Klaus Iohannis a comis o gafă chiar la Bruxelles, depășind cu mult cele făcute, în trecut de premierul Viorica Dăncilă!

Carcotașii care monitorizau gafele Vioricăi Dăncilă , pot trece pe răboj și numele lui Klaus Iohannis ca un bun gafeur! Asta pentru că președintele Klaus Iohannis a comis o gafă uriașă, chiar la Bruxelles!  Și nu una minora ci una care ar putea un puternic efect diplomatic. Ei bine, dacă Viorica Dăncilă  a confundat capitalele Muntenegru și Kosovo, Klaus Iohannis a confundat… Finlanda cu Franța. Spre deosebire de Viorica, Iohannis nu este la început de mandat ci la final, la  5 ani de la preluarea mandatului!

Momentul s-a produs în timpul conferinței de presă dinaintea reuniunii Consiliului European, Iohannis  criticând ”președinția franceză” a Consiliului UE! Ori, se știe, președinția rotativă a CUE este asigurată de Finlanda!   ”Vom avea mâine o discuție pe așa numitul MFF, Cadrul Financiar Multianual… am o nemulțumire aici – președinția franceză (de fapt, finlandeză!) mi se pare că nu procedează corect”, a spus Iohannis. ”Au solicitat să se meargă înapoi la ce a fost înainte de președinția noastră și au venit cu propuneri pe care nu le agreez și nu le sprijin sub nicio formă”

Ecourile după gafa lui Ihannis nu au întârziat să apară. Astfel, un important site de stiri consideră incidentul o ”GAFĂ URIAȘĂ făcută de Klaus Iohannis: Aproape de un SCANDAL DIPLOMATIC cu ‘președinția franceză’, la Bruxelles”, titreaza stiripesurse.ro

ACTUAL

LOTO 6 din 49, 17 noiembrie 2019. Nebunie la loto! Numere imposibil de ghicit

Publicat

in

De

Duminică, 17 noiembrie 2019, au avut loc noi trageri organizate de Loteria Română. Astăzi au avut loc ultimele trageri din seria TRAGERILOR SPECIALE LOTO ALE LUNII NOIEMBRIE, dupa ce la tragerile loto de joi, 14 noiembrie 2019, s-au inregistrat 19.641 de castiguri, in valoare totala de 1.292.065,16 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 15,31 milioane lei (peste 3,2 milioane euro). Fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 100.000 de lei.

Numerele extrase duminică, 17 noiembrie 2019, sunt:

Loto 6/49: 11  17  15  49  33  6

Joker: 38  12  25  28  41 + 4

Loto 5/40: 19  29  2  8  38  39

Noroc: 0  0  8  8  7  4  2

Super noroc: 5  2  9  5  5  1

Noroc plus: 4  0  3  8  5  1

Citeste mai mult

ACTUAL

BOMBĂ ! Mitrofan nu mai vrea la primărie ! Vrea la minister – A plătit minciuni cu 1500 lei bucata, pentru asta

Publicat

in

De

Vești bune pentru mulți dintre argeșenii care se îngrozeau la gandul că traseistul politic Cristian Mitrofan, mare patron de păcănele și deținător de probleme pe la bănci sau chiar fisc, cum spun unii, ar putea candida iar la primăria orașului regal. Sursele noastre spun ca, după ce partidul pe care-l părăsise pentru a se arunca in barca PSD a făcut o figură frumoasă la alegeri si a ajuns chiar să guverneze țara, pretențiile lui Mitrofan au crescut. Ce, să mai candideze el la Curtea de Argeș, când știe că nu are șanse iar mare brânză pentru oraș nu a făcut în ultimii ani? Nu, omul vrea să preia o functie importanta pe la București, că tot sunt ai lui la butoane. În acest sens, Mitrofan a țintit doua functii care i s-ar potrivi de minune, mai ales ca indeplinesc criteriul de bază: salariul cat mai mare ! Sursele noastre spun ca, deja, a depășit limita de minute din abonamentul de telefonie mobila la cate telefoane a dat, dar a si fost la București pentru a-și manifesta dorinta de a prelua funcția dorită. În demersul său este sprijinit de Adrian Miuțescu și, spun sursele, acesta va trebui să îl ajute, așa cum și Miuțescu a fost ajutat, pe vremuri, să țină o afacere în incinta Casei de Cultură. Mai nou, ca sa dea bine in ochii lui Orban dar și a cetățenilor, Mitrofan a ajuns in stadiul de a plati cu 1500 lei fiecare minciună de presă. Ultima, tot de 1500 lei bucata, a fost un articol in presa județeana in care minte ca este director la Casa de Cultura de doar trei ani… Mai minte lumea, dar nici chiar asa si nici la pretul de 1500 lei bucata ! Înțelegem că, poate, ți-e rusine cu trecutul, dar toată lumea știe ca ești director acolo de aproape 20 ani… In condițiile acestea, Mitrofan a plătit 1500 lei la ziarul respectiv doar ca sa se facă de râs și să confirme că în cap iti poți implanta păr dar nu și creier… 

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend