Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mai mulți cetățeni au încălcat ordinul de a nu ieși din casă

Publicat

in

În Forlì, Italia,  12 persoane au fost raportate pentru încălcarea art. 650 din Codul penal, pentru ca au fost gasiti inafara locuintei, fără un motiv justificat: un ghanez de 30 de ani, un italian de 22 de ani, un macedonean de 45 de ani, un marocan de 29 de ani și un român de 38 de ani au susținut că au ieșit să facă cumpărături și ca nu știau despre restrictiile impuse. Doi egipteni, amândoi în vârstă de 28 de ani, au ieșit să-și însoțească prietenul la muncă. In toate aceste cazuri Politia a intervenit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ludovic Orban cere eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: ‘Un exemplu de bună-credință’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara la Romania TV ca există o „competiție” între partidele care au depus proiectele de lege pentru taierea/reducerea/impozitarea pensiilor speciale și le-a transmis parlamentarilor că dacă vor cu adevărat eliminarea pensiilor speciale atunci sa inceapa ei prin desfiintarea propriilor privilegii.

„Aici am vazut ca e o competitie, toata lumea vrea sa le desfiintam. Sa vedem daca vom reusi. Eu le solicit celor din Parlament sa inceapa cu Statutul parlamentarilor si sa elimine pensiile speciale ale parlamentarilor, ca un exemplu de buna-credinta”, a zis Orban. Intrebat daca este de acord cu impozitarea suplimentara a pensiilor, Orban a evitat un raspuns clar: `Aia vedem ce va iesi din Parlament’.

Vezi si: Raed Arafat pregătește populația pentru următoarea etapă: Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Presa din Ungaria scrie despre reusita social-democratilor…

Publicat

in

De

Publicatia portofoliu.hu scrie despre ultimele decizii ale Parlamentului de la Bucuresti:

„Legea care vizează ajutorarea persoanelor fizice și a întreprinderilor afectate de restricțiile impuse de epidemia de coronavirus a fost adoptată vineri de parlamentul român la inițiativa social-democraților din opoziție, o lege pe care liberalii de guvernare trebuie să o conteste în Curtea Constituțională.”

Tot acestia mai noteaza, ca: „Legea a fost susținută de toate partidele, cu excepția Partidului Național Liberal (PNL) de la guvernare, cu 243 de voturi pentru, 81 împotrivă și trei abțineri. Liderii PNL au anunțat, după o votare în Camera Reprezentanților, vineri, că vor apela la Curtea Constituțională, deoarece au spus că legea încalcă Constituția.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend