spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Magazinele cu produse second hand, baga in faliment targul saptamanal

Facebook Twitter Google+
Magazinele cu produse second hand, baga in faliment targul saptamanal

Pânǎ nu de mult considerat cel mai mare târg de produse second hand din ţarǎ, târgul de la Curtea de Argeş îşi pierde din clienţi în fiecare sǎptǎmânǎ. Directorul Serviciului Public Pieţe Târguri şi Oboare, Marin Florea, a declarat pentru PROFIT cǎ, mai ales luna august a fost una slǎbuţǎ la târg. „S-au tot organizat târguri şi în alte pǎrţi, comercianţii au fost plecaţi, nici clienţi nu mai sunt aşa mulţi… „ a spus acesta.

O altǎ problemǎ cu care se confruntǎ comercianţii din târgul de SH este numǎrul tot mai mare al magazinelor cu astfel de produse, deschise în ultima perioadǎ în municipiul Curtea de Argeş. „Sunt tot mai multe magazine, oamenii se duc acolo deşi nu se negociazǎ aşa ca la noi… Nici marfǎ nu e aşa de multǎ dar lumea e comodǎ şi preferǎ sǎ meargǎ la magazin, mai ales cǎ noi suntem şi mai departe…” a spus la rândul sǎu, unul dintre comercianţii nemulţumiţi de vânzǎrile din ultima perioadǎ.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....