spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mafia lemnului călcată de Politie si Garda Forestiera

Facebook Twitter Google+
Mafia lemnului călcată de Politie si Garda Forestiera

În noaptea de 2 spre 3 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș au acţionat pe raza de competență, pentru combaterea sustragerii, transportului și comercializării ilegale de material lemnos.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au depistat pe P.F., de 48 de ani, din comuna Rucăr, care transporta cu un autocamion cantitatea 19,128 m.c lemn rotund molid, fără a deține documente de proveniență.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 6.370 lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat Ocolului Silvic Rucăr. Totodată, a fost luată măsura complementară a confiscării autocamionului marca Roman, utilizat la comiterea faptei.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș și reprezentanți ai Garzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la o societate comercială din comuna Stoeneşti, cu obiect de activitate „comrecializarea materialului lemnos”.

În urma controlului efectuat, s-a constatat că societatea deținea fără documente legale de proveniență 23,10 mc lemn rotund de esenţă răşinoase, determinat ca diferenţă între stocurile scriptice şi faptice, inventariate la data efectuării controlului.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional conform Legii 171/2010  cu amendă în valoare de 6.000 de lei, fiind confiscată cantitatea de 23,10 m.c lemn rotund răşinoase, în valoare de 7700 lei, care a fost predat in custodie către O.S Câmpulung.

1 of 2
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....