spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lună Plină în Capricorn. Efectele fenomenului asupra zodiilor

Facebook Twitter Google+
Lună Plină în Capricorn. Efectele fenomenului asupra zodiilor

Lună Plină în Capricorn pe 28 iunie. Fenomenul de azi vine să ne transmită fiecăruia ce are de rezolvat, de reparat și cum ne putem îndrepta greșelile.

Lună Plină în Capricorn: Cum sunt afectate zodiile

Luna plină în Capricorn îi va îndruma fără doar și poate spre drumul corect pe Berbeci. Aceștia scapă de toată energia negativă acumulată în ultima vreme.

Taurii sunt înconjurați de tot felul de idei noi. Le dau târcoale o serie de concepte filosofice pe care nu le-au luat în calcul până acum.

Gemenii au multe bătăi de cap în această perioadă. Vor ajunge acolo unde își doresc doar dacă își vor recunoaște greșelile, exagerările.

Racii sunt influențați pozitiv din punct de vedere amoros. Toate problemele de cuplu se rezolvă ca prin minune.

Leii sunt încurajați să se ocupe mai mult de aspectul lor fizic. Vor fi bine motivați începând cu această zi.

Fecioarele trebuie să uite complet de trecut pentru a face loc fericirii. Fericirea este chiar în fața lor, doar trebuie să o vadă.

Balanțele au ocazia unică de a face ordine în viață și în casă. Le ies multe lucruri pe care le-au tot amânat.

Scorpionii își găsesc liniștea doar în brațele persoanei iubite. E o perioadă extrem de bună pentru a face schimbări substanțiale.

Săgetătorii au nevoie de o regândire a planului lor de viață. Trebuie să își reprioritizeze toate acțiunile.

Capricornii puși pe grabă au parte numai de eșecuri. Cei care sunt mai cumpătați, mai riguroși, mai echilibrați, mai răbdători au de câștigat.

Vărsătorii s-ar putea întoarce la o iubire mai veche. Luna Plină vine cu tot felul de lecții de viață neînvățate de acești nativi la vremea lor.

Peștii caută pacea interioară și o găsesc. Au nevoie doar de prieteni adevărați și nu de profitori. Vor avea suficient spirit de observație încât să facă diferența între prieteni și falșii prieteni.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....