spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lucrari majore la canalizarea pluviala de pe Bulevardul Basarabilor

Facebook Twitter Google+
Lucrari majore la canalizarea pluviala de pe Bulevardul Basarabilor

De doua zile, anagajatii Serviciului Public de Gospodarire Comunala din Curtea de Arges lucreaza pentru rezolvarea unei vechi probleme cu care se confrunta municipiul si anume canalizarea pluviala de pe Bulevardul Basarabilor, in zona Sf. Gheorghe. Nu de putine ori strada a fost inundata si chiar inaccesibila autoturismelor, drept pentru care acum sunt luate si masurile.

„De cate ori ploua erau probleme si stim cu toti ca nu puteau fi rezolvate. Toate se cauzau diferentei de nivel si a faptului ca pluviala de pe trotuar nu putea prelua apa, fiind mult mai sus. Acum lucram sa aducem totul la nivel iar canalizarea existenta sa poata prelua apa, apoi sa refacem si trotuarul” a declarat Ioan Ghita, directorul SPGC, redactorilor PROFIT.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....