spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lovitură neaşteptată încasată de Kaufland! Gigantul care îl amenință serios

Facebook Twitter Google+
Lovitură neaşteptată încasată de Kaufland! Gigantul care îl amenință serios

Lovitură neașteptată încasată de colosul Kaufland! Un gigant de pe piață îl amenință serios.

Concret, lanțul de magazine german Kaufland, numărul unu pe piaţa comerţului online după cifra de afaceri, împarte de anul trecut poziţia de lider în funcţie de cota de piaţă cu concurentul francez Carrefour.

Faţă de 2015 a pierdut un punct din cotă, în timp ce Carrefour a urcat atât organic cât şi ca urmare a achiziţiei brandului Billa, informează economica.net.

Conform sursei citate, cei şase giganţi internaţionali care controlează piaţa locală a comerţului cu alimente- Schwarz Group, Carrefour, Profi, Ahold Delhaize, Auchan şi Rewe s-au „bătut” anul trecut pe aproximativ 89 de milioane de lei, o sumă care creşte de la an la an şi pentru care există aceleaşi premise şi în 2019. Faţă de anii anteriori, concurenţa este însă şi mai acerbă, iar mutarea francezilor de la Carrefour, care au cumpărat în 2015 cele 86 de supermarketuri Billa de la concurentul Rewe ar putea însemna o schimbare majoră în clasamentul retailerilor din punct de vedere al cotei de piaţă. Aceasta în condiţiile în care, potrivit raportului „Grocery retail in Romania 2018” al companiei de cercetare PMR furnizate ECONOMICA.NET, anul trecut, Kaufland şi Carrefour şi-au adjudecat aceeaşi poziţie-cea de lider, cu câte 12% din piaţă fiecare.

Vezi și

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

INTERVIU (I) Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....