spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lovitură în plin pentru Elena Udrea! Cu ea în Costa Rica, afacerile din România se prăbuşesc

Facebook Twitter Google+
Lovitură în plin pentru Elena Udrea! Cu ea în Costa Rica, afacerile din România se prăbuşesc

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost eliberat din închisoarea costaricană în Ajun de Crăciun, după ce Curtea Constituţională a României a decis că completurile de cinci judecători de la Înalte Curte au fost constituite ilegal din 2014 încoace.

În tot acest timp, afacerile din România ale fostei „Blonde de la Cotroceni” se prăbușesc. Bugetul.ro vă oferă astăzi cifrele oficiale privitoare la afacerile Elenei Udrea.

Udrea deține 50% din părțile sociale ale Băi Boghiș SRL. În 2017, conform MFP, societatea a raportat pierderi de 507.059 de lei. La final de 2018, Băi Boghiş SRL a avut datorii la bugetul de stat în valoare 86.089 de lei.

Totodată, la bugetul asigurărilor sociale de stat, societatea avea obligaţii fiscale restante în valoare de 58.784 de lei. De asemenea, la bugetul asigurărilor de sănătate, firma Elenei Udrea datorează 23.402 de lei, plus alți 66 de lei – 0bligații restante la bugetul asigurărilor pentru șomaj.

O altă societate controlată de Elena Udrea este Agro Green Nana SRL. Aceasta a încheiat anul 2017 pe pierdere. Potrivit MFP, Agro Green Nana SRL a pierdut 3.828 lei.

Mai mult, potrivit portalului instanțelor de judecată, ANAF îi pregătește lovitura de grație Elenei Udrea, pentru a recupera datoriile din dosarul „Gala Bute”, în cazul în care va fi din nou condamnată. Chiar dacă i-a acceptat contestația în anulare, sentința de condamnare fiind suspendată, statul s-a pus la adăpost.

Astfel, la o lună după ce ÎCCJ a dispus admiterea contestaţiei în anulare şi după ce Tribunalul Bucureşti a decis retragerea cererii de extrădare din Costa Rica, ANAF a cerut instanţei numirea unui curator fiscal care să „administreze” averea Elenei Udrea, potrivit portalului instanțelor de judecată, informație ce a fost prezentată și de jurnalul.ro.

Vezi și Vești extraordinare pentru acești bugetari! Eugen Teodorovici a semnat

SURSE Rămasă fără șef, Armata Română mută în forță! Operațiunea ‘Echiparea’

Intervenție de ultim moment în emisiunea lui Rareș Bogdan! Informații-dinamită în războiul momentului: ‘Matematica nu poate fi schimbată’

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments