Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Lovitură în „Dosarul Proxenetilor” – Un Porsche confiscat este vandut pe OLX, Mustangul returnat !

Publicat

in

– Fordul Mustang si alte limuzine sunt restituite pentru un an, dar doar cu dovada că au fost asigurate full CASCO pentru un an

Intorsatura ciudata in ceea ce presa a numit „Dosarul Proxenetilor” de la Curtea de Arges, dosar care a pornit in iulie 2017 cand mascatii au efectuat 32 de percheziţii domiciliare la locuinţele a 25 de persoane din Curtea de Argeş, Băiculeşti, Valea Iaşului, Valea Danului şi Albeştii de Argeş, iar o alta în Bucureşti, la apartamentul unuia dintre suspecţi. Potrivit anchetatorilor, în perioada 2013-2017, folosind modul de operare „Loverboy”, cei în cauză ar fi racolat peste 40 de tinere cu vârste între 18 şi 32 de ani, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia în state ale Uniunii Europene precum Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Malta, Marea Britanie şi Belgia. În urma activităţii infracţionale suspecţii ar fi obţinut peste 1.000.000 euro.

 

Fordul Mustang si alte limuzine sunt restituite pentru un an, dar doar cu dovada că au fost asigurate full CASCO pentru un an

Ei bine, in iulie 2017 procurorii au decis sechestrarea unor bunuri mobile si imobile, printre acestea numarandu-se si cateva autoturisme de lux. In instanta, proprietarii acestora, multi aflandu-se sub control judiciar, au contestat ordonanţa emise la data de 27.04.2018 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş în dos. penal nr. 916/P/2017  iar judecatorii  au decis ca unele limuzine sa fie returnate . Nu toate ! De exemplu, un Porche Panamera confiscat atunci, este scos la vanzare pe OLX pentru suma de 36.ooo Euro. O alta limuzina celebra din dosar, un Ford Mustang la fel de valoros, a fost returnat unuia dintre inculpati, la fel si alte masini.

Magistratii au dispus restituirea pentru un an către petenta PLETEA OANA MARIA, în calitate de custode, a autoturismului marca Ford Mustang cu numărul de înmatriculare AG 18 YYL, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul şi de a încheia o poliţă de asigurare casco valabilă pentru o perioadă de 1 an, pentru daună totală şi cu plata integrală a primelor de asigurare, la o sumă asigurată cel puţin egală cu suma de 41.000 euro, la care a fost evaluat bunul prin procesul – verbal din data de 23.09.2017.

De asemenea, s-a mai dispus de catre magistrati :

  • restituirea pentru un an către SCARLAT IONELA, în calitate de custode, a autoturismului marca BMW 335 cu numărul de înmatriculare BR 51 WPO, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul şi de a încheia o poliţă de asigurare casco valabilă pentru o perioadă de 1 an, pentru daună totală şi cu plata integrală a primelor de asigurare, la o sumă asigurată cel puţin egală cu suma de 9.000 euro, la care a fost evaluat bunul prin procesul – verbal din data de 23.09.2017;
  • restituirea pentru un an către petenta BUJENITA ANDRA ALEXANDRA, în calitate de custode, a autoturismului marca BMW 740 cu numărul de înmatriculare AG 69 AXX, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul şi de a încheia o poliţă de asigurare casco valabilă pentru o perioadă de 1 an, pentru daună totală şi cu plata integrală a primelor de asigurare, la o sumă asigurată cel puţin egală cu suma de 26.000 euro, la care a fost evaluat bunul prin procesul – verbal din data de 23.09.2017;
  •  restituirea către petentul ARSENESCU GHEORGHE, în calitate de custode, a autoturismului marca Suzuki Samurai cu numărul de înmatriculare TM 33 SRT, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul până la soluţionarea definitivă a cauzei. A
  •  restituirea pentru un an către petentul VARGA ŞTEFAN-DINU, în calitate de custode, a autoturismului marca BMW 525D cu numărul de înmatriculare AG 30 XOX, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul şi de a încheia o poliţă de asigurare casco valabilă pentru o perioadă de 1 an, pentru daună totală şi cu plata integrală a primelor de asigurare, la o sumă asigurată cel puţin egală cu suma de 15.000 euro, la care a fost evaluat bunul prin procesul – verbal din data de 23.09.2017;
  • – restituirea pentru un an către petentul VARGA ROBERT ŞTEFAN, în calitate de custode, a autoturismului marca Audi A5 cu numărul de înmatriculare AG 06 XOX, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul şi de a încheia o poliţă de asigurare casco valabilă pentru o perioadă de 1 an, pentru daună totală şi cu plata integrală a primelor de asigurare, la o sumă asigurată cel puţin egală cu suma de 13.000 euro, la care a fost evaluat bunul prin procesul – verbal din data de 23.09.2017.
  • – restituirea pentru un an către MOLDOVEANU DARIE-CLAUDIU, în calitate de custode, a autoturismului marca Audi A4 cu numărul de înmatriculare AG 046323, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul şi de a încheia o poliţă de asigurare casco valabilă pentru o perioadă de 1 an, pentru daună totală şi cu plata integrală a primelor de asigurare, la o sumă asigurată cel puţin egală cu suma de 4.000 euro, la care a fost evaluat bunul prin procesul – verbal din data de 23.09.2017 şi a autoturismului marca Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare LER 988C, serie sasiu …, cu obligaţia de a conserva şi păstra vehiculul şi de a încheia o poliţă de asigurare casco valabilă pentru o perioadă de 1 an, pentru daună totală şi cu plata integrală a primelor de asigurare, la o sumă asigurată cel puţin egală cu suma de 4.500 euro, la care a fost evaluat bunul prin procesul – verbal din data de 23.09.2017.

 

De precizat că autoturismele vor fi restituite petenţilor numai odată cu prezentarea poliţei de asigurare încheiate cu respectarea dispoziţiilor mai sus menţionate, cu excepţia lui Arsenescu Gheorghe.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO! De ce un ELICOPTER SURVOLEAZA, aproape ZILNIC, orașul Curtea de Argeș ?

Publicat

in

De

De aproape doua saptamani, aproape ca nu este zi ca, in jurul orei 11:00 un elicopter sa survoleze municipiul Curtea de Arges. Acesta face, de regula, trei intoarceri deasupra orasului după care pleaca in directia Pitești sau, uneori, spre Rm. Valcea – Sibiu. Cum nu exista o informare oficiala, oamenii se intreaba care este scopul acestor zboruri repetate deasupra orasului. Poate raspund autoritatile ? Argesenii deja s-au obisnuit si, fara a se mai uita la ceas, stiu ca e ora 11:00 – ” A sosit elicopterul de 11!”, exclama multi privind spre cer.

Elicopterul de 11 la Curtea de Arges

Elicopterul de 11 la Curtea de Arges

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 3 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Bunicii din Rucăr, Lerești, Arefu și Nucșoara – Argeș primesc sprijin de la natură

Publicat

in

De

În contextul pandemiei de Covid-19, Fundația Conservation Carpathia vine în sprijinul comunităților din Rucăr, Lerești, Dâmbovicioara, Valea Mare-Pravăț, Stoienești, Cetățeni, Nucșoara, Arefu, județul Argeș și Runcu, Moroieni, județul Dâmbovița, și oferă persoanelor în vârstă, fără nicio formă de ajutor, 500 de pachete săptămânal cu produse alimentare și de igienă de bază.

Săptămâna aceasta, Fundația Conservation Carpathia s-a alăturat mișcării de solidaritate în fața pandemiei Covid-19 și a cumpărat și distribuit primele 500 de pachete cu produse alimentare și de igienă, persoanelor în vârstă, fără nicio formă de ajutor, din comunitățile de pe raza zonei de proiect Carpathia. Este vorba despre comunitățile din Rucăr, Lerești, Dâmbovicioara, Valea Mare-Pravăț, Stoenești, Cetățeni, Nucșoara, Arefu (din județul Argeș) și Runcu, Moroieni (din județul Dâmbovița).

Astfel, 500 persoane cu vârsta peste 65 de ani, fără sursă de venit sau fără un sprijin din partea familiei, au primit alimente de bază cum ar fi orez, zahăr, mălai, ouă, ulei, fructe și legume de sezon sau conservate, brânzeturi, miere și produse de igienă, esențiale în această perioadă. Toate produsele au fost achiziționate, cât a fost posibil, de la mici producători locali, cu atenție la nevoile oamenilor în vârstă, dar și cu atenție la amprenta de carbon pe care aceste produse sau ambalajele lor o au, respectând o politică strictă de mediu.

Distribuirea acestor pachete va fi organizată și se va derula cu regularitate în următoarele 4 săptămâni pentru cele 500 de persoane, atât timp cât va dura situația de urgență, iar vârstnicii vizați nu au posibilitatea de mobilitate. Cei care doresc să contribuie și să ajute la creșterea numărului de persoane sprijinite în zonă sau să susțină în posibila perioadă de prelungire a situației de urgență sunt rugați să ia legătura cu Fundația Conservation Carpathia pe www.carpathia.org/doneaza.

Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără cooperarea foarte bună cu autoritățile locale din cele zece comunități. De asemenea, în sprijinul acțiunii au venit partenerii Conservation Carpathia: RTC Proffice care ne ajută cu o donație în produse și procurarea produselor de igienă, cât și o serie de producători locali de la care achiziționăm produse alimentare tradiționale.

„În contextul actual, credem că este necesar să ne facem cumpărăturile de la producători locali, micii producători locali, astfel asigurându-ne că bani sunt investiți în economia locală, ceea ce susține locuri de muncă și creează surse de venit pentru fermierii mici în această perioadă dificilă. Implicarea lor în cadrul acțiunii din perioada următoare este primul nostru pas către dezvoltarea unui sistem care să ajute și să valorifice în mod pozitiv agricultura tradițională locală, pe termen mediu și lung”, a declarat Christoph Promberger, director executiv al Fundației Conservation Carpathia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend