Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

LOVITURĂ ! Fermierul Dan Petrescu i-a pus la punct pe PIC şi POC, la Tribunal ! Primăria Curtea de Argeş, bună de plată şi obligată să-şi facă treaba !

Facebook Twitter Google+
LOVITURĂ ! Fermierul Dan Petrescu i-a pus la punct pe PIC şi POC, la Tribunal ! Primăria Curtea de Argeş, bună de plată şi obligată să-şi facă treaba !

Fermierul Dan Petrescu din Curtea de Argeş a obţinut o primă victorie categorică în instanţă în faţa primăriei conduse de pesediştii Pic şi Poc. Mai exact, i-a pus la punct pe cei doi, la Tribunal, si a obligat Primăria Curtea de Argeş să iniţieze hotărârea de consiliu local prin care să se aprobe concesionarea, pe o durată cuprinsă între 7 şi 9 ani, în condiţiile legii, a pajiştilor şi pasunilor deţinute!  Mai mult, judecătorii au decis ca Primăria e bună de plată şi o obligă să plătească si cheşltuieli de judecată.

Iata decizia magistratilor de la Tribunalul Arges, sectia Contencios Administrativ şi Fiscal, care da castig de cauza categoric fernierului Dan Petrescu.

„Admite acţiunea în contencios administrativ, introdusă de reclamantul Petrescu Daniel, având în contradictoriu cu pârâţii Municipiul Curtea de Argeş – prin Primar şi Consiliul Local al Municipiului Curtea de Argeş. Obligă pe Municipiul Curtea de Argeş – prin autoritatea sa executivă, Primarul Municipiului Curtea de Argeş, să iniţieze hotărârea de consiliu local prin care să se aprobe concesionarea, pe o durată cuprinsă între 7 şi 9 ani, în condiţiile legii, a pajiştilor situate în Islazul Glămeea din pct. Valea Iaşului, Islazul Groape, Islazul Plopiş şi Izlazul Heria, aparţinând proprietăţii publice a Municipiului Curtea de Argeş, către crescătorii de animale – persoane fizice având înscrise animale în Registrul Naţional al Exploataţiilor, membrii ai colectivităţii locale a Municipiului Curtea de Argeş şi să convoace consiliul local pentru adoptarea acestei hotărâri. Obligă pe Consiliul Local al Municipiului Curtea de Argeş să adopte hotărârea de aprobare a concesiunii, pe o durată cuprinsă între 7 şi 9 ani, în condiţiile legii, a pajiştilor situate în Islazul Glămeea din pct. Valea Iaşului, Islazul Groape, Islazul Plopiş şi Izlazul Heria, aparţinând proprietăţii publice a Municipiului Curtea de Argeş, către crescătorii de animale – persoane fizice având înscrise animale în Registrul Naţional al Exploataţiilor, membrii ai colectivităţii locale a Municipiului Curtea de Argeş. Obligă pe ambii pârâţi să organizeze şi să deruleze, potrivit competenţei şi atribuţiilor fiecăruia, procedura de atribuire a pajiştilor identificate în prezenta hotărâre. Obligă pe pârâţi, în solidar, să plătească reclamantului suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Argeş. Pronunţată în şedinţa publică din 19 Octombrie 2018, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, Complet specializat de Contencios Administrativ şi Fiscal. „

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....