Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură dură! Fiul femeii decedate, după ce a fost internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava, aduce acuzații grave

Publicat

in

Fiul femeii de 64 de ani, decedate, după ce a fost internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava, s-a arătat revoltat la Antena3.

„Părinții mei au fost în vacanță, undeva la începurul lunii martie, într-o zonă fără risc la momentul respectiv, Mauritius Reunion Madagascar.

Pe 1 martie s-au întors în țară, cu avionul la București. N-au semnat nicio declarație. În seara acelei zile au luat cina cu prieteni tot cu vârste între 60-70 de ani. Avem 60 de angajați, a luat contact cu marea majoritate dintre angajați, contact însemnând, s-au plătit salarii cash. Niciunul din acei angajați nu aprezentat nicio simptomă.

Ei s-au jucat de Guvernul și de a moțiunea de cenzură, ce să mai vorbim de aparatură medicală. Cât din personalul medical au făcut teste și după intrarea în ture? Nici unul. Ar trebui să răspundă după ce se termină nenorocirea aceasta, ar trebui să răspundă pentru fiecare deces!”, a declarat fiul femeii.

De ce va crește semnificativ numărul de cazuri de coronavirus înregistrate în România

EXCLUSIV Adevărul despre interdicția privind constituirea unui grup mai mare de 3 persoane: Pe cine vizează

EXCLUSIV Autoritățile refuză să testeze pesoanele care au intrat în contact direct cu pacienții cu coronavirus! Reacția Ministerului Sănătății

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Reglementările financiare extinse în Italia ca răspuns la volatilitatea de pe pieţe

Publicat

in

De

Italia extinde reglementările privind informarea investitorilor, care vor acoperi 104 firme, într-o încercare de a contracara volatilitatea alimentată de pandemia de coronavirus (Covid-19), a anunţat vineri Autoritatea de Supraveghere Financiară (Consob), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Luna trecută, Consob a anunţat măsuri de creştere a transparenţei, care acoperă 48 de firme, după ce a redus, de la 3% la 1%, pragul de divulgare pentru deţinerile la companiile mai mari.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

De asemenea, au fost atenuate reglementările privind pragul de divulgare pentru deţinerile la companiile mai mici, de la 5% la 3%.

Autorităţile au ţinut cont de capitalizarea bursieră şi de structura acţionariatului.

De asemenea, investitorii care deţin până la 5% dintr-o companie trebuie să-şi declare intenţiile lor viitoare de investiţii legate de aceasta.

Noile reglementări se vor aplica din 11 aprilie, a informat Consob.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Coronavirus în Coreea de Sud – 91 de pacienţi vindecaţi au fost diagnosticaţi din nou pozitiv

Publicat

in

De

Oficiali din Coreea de Sud au anunţat vineri că 91 de pacienţi care s-au vindecat de coronavirus au fost testaţi din nou iar diagnosticul a fost pozitiv, conform Reuters citată de news.ro.

Perspectiva de reinfectare cu virusul stârneşte îngrijorări la nivel internaţional, în timp ce multe ţări speră ca oamenii infectaţi să dezvolte suficientă imunitate pentru a preveni o reactivare a pandemiei.

Jeong Eun-kyeong, director la Centrul de Control şi Prevenire al Bolilor (CDC), a afirmat într-o scurtă conferinţă că virusul mai degrabă s-a „reactivat” şi nu pacienţii s-au reinfectat.

Citește și: Se dă liber la plecarea din țară! Ministerul Transporturilor va întocmi o procedură pentru grupurile de lucrători sezonieri care pleacă din România spre alte țări

De asemenea, rezultatele testelor false ar putea fi de vină, spun alţi experţi, sau rămăşiţe ale virusului ar putea fi în continuare în sistemele pacienţilor, dar nu pot fi infecţioase sau un pericol pentru gazdă sau pentru alţii.

„Există mai multe interpretări şi mai multe variabile”, a spus Jung Ki-suck, profesor la Spitalul Universităţii Hallym Sacred Heart.

Aproape 7.000 de sud-coreeani au fost internaţi de Covid-19, boala cauzată de noul tip de coronavirus.

„Numărul va creşte, 91 înseamnă doar începutul”, a declarat Kim Woo-joo, profesor de boli infecţioase la Spitalul Universităţii Guro. El a spus că este probabil ca boala să fi recidivat mai degrabă decât că pacienţii să fi fost infectaţi a doua oară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend