Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură de teatru: În plin proces de dosare a spitalelor, şefa achiziţiilor din Ministerul Sănătăţii a demisionat (surse Antena 3)

Publicat

in

Fostul șef al Statului Major al Armatei Române trage un semnal de alarmă: Cei care gestionează criza trebuie să pregătească populaţia să reziste cîteva luni de criză, până la localizarea focarelor şi aplicarea restricţiilor zonal sau local. Şi nu uitaţi, lipsa de autoritate poate genera monştri!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Presa din Ungaria scrie despre reusita social-democratilor…

Publicat

in

De

Publicatia portofoliu.hu scrie despre ultimele decizii ale Parlamentului de la Bucuresti:

„Legea care vizează ajutorarea persoanelor fizice și a întreprinderilor afectate de restricțiile impuse de epidemia de coronavirus a fost adoptată vineri de parlamentul român la inițiativa social-democraților din opoziție, o lege pe care liberalii de guvernare trebuie să o conteste în Curtea Constituțională.”

Tot acestia mai noteaza, ca: „Legea a fost susținută de toate partidele, cu excepția Partidului Național Liberal (PNL) de la guvernare, cu 243 de voturi pentru, 81 împotrivă și trei abțineri. Liderii PNL au anunțat, după o votare în Camera Reprezentanților, vineri, că vor apela la Curtea Constituțională, deoarece au spus că legea încalcă Constituția.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Prahova – Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în apropierea unei păduri, afectând 35-40 de hectare

Publicat

in

De

Un incendiu de vegetaţie uscată, extins şi la litiera unei păduri din zona localităţii prahovene Salcia, a afectat o suprafaţă de 35-40 de hectare, a anunţat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

„Incendiul de vegetaţie din zona Salcia se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 35-40 hectare – vegetaţie, litieră, doborâturi”, precizează ISU Prahova, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Video Momentul în care un primar PSD ia șpagă, în plină epidemie de coronavirus

Pentru localizarea şi stingerea focului intervin 23 pompieri, şase reprezentanţi ai ocolului silvic şi trei localnici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend