Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lovitură de proporții pentru Ion Iliescu! La asta nu s-ar fi așteptat

Publicat

in

Lovitură de proporții pentru Ion Iliescu. Trebuia să aibă loc duminică, însă s-a anulat totul. 

Potrivit capital.ro, echipa care trebuia sa monteze scena pe care urma să se desfășoare concertul ”30 de ani de libertate”, organizat de Institutul Revoluției Române, condus de Ion Iliescu, nu a mai ajuns la fața locului. Camioanele nu au mai ajuns, a declarat unul din reprezentanții asociațiilor civice care au contestat evenimentul.

Concertul care urma să fie organizat duminică, 22 decembrie, în memoria eroilor Revoluției din 1989, a fost anulat, după ce mai mulți artiști au renunțat să mai participe la acest eveniment.

Evenimentul, intitulat, ”30 de ani de libertate”, era organizat de Institutul Revoluției Române, condus de Ion Iliescu.

Vezi și:

EXCLUSIV CCR se eschivează! Ce spune Curtea Constituțională despre eliminarea pensiilor speciale

Biserica a declarat razboi serialului Netflix

SURSE Totul pentru multinaționale! Guvernul Orban ar urma să desființeze ANPC-ul! ‘Li se pune călușul în gură’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Ministrul Mediului reacționează după ce a primit aviz negativ:Nu au înțeles ce poate să facă un ministru în beneficiul lor’

Publicat

in

De

Costel Alexe, propus pentru a doua oară în funcția de ministru al Mediului a reacționat, luni, după ce a primit aviz negativ de la parlamentari în urma audierii în comisiile de specialitate din Parlament. 

„Cred ca a fost un bun prilej, având în vedere cât a durat audierea, ca parlamentarii să afle ce  hoas am găsit (la minister n.r.), si eu le-am prezentat ce am facut și voi face. Nu au înteles ce poate face un ministru in beneficiul lor”, a spus Costel Alexe

Vezi și:SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cătălin Bulf, acid la adresa lui Miuțesu: „PNL Argeș, grupa mică a PSD ! În maxim doi ani vom alipi PNL la PMP”

Publicat

in

De

Liderul PMP Argeș nici nu vrea să audă de o alianță cu PNL pentru locale și, cu atât mai mult, de candidat comun al ambelor partide. Cătălin Bulf spune ca actualul PNL nu poate emite mari pretentii la localele din iunie pentru că nu are oameni de calitate. ” Ce oameni au ei si ce oameni avem noi? Numai daca spunem Virgil Baciu sau Dănuț Dinu de la PMP, oameni pe care i-at fi putut ei sa îi aibă domnii de la PNL. Ei cu cine vin la alegeri, ca nici macar nu si-au desemnat vreun candidat. Hai să fim seriosi, nu putem face alianță cu PNL, un partid care, in Arges, nu este altceva decat grupa mica a PSD. Vestea buna ar fi ca, in maxim doi , trei ani, PNL va fi absorbit de PMP, spre binele multora !”, a declarat Catalin Bulf.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend