Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Locul 2 WTA, disputat intens de Simona Halep și Maria Șarapova

Publicat

in

Înainte de turneul de la Roma unde Simona Halep va intra direct în turul doi s-a actualizat clasamentul WTA.

Românca se află pe locul doi, dar Maria Șarapova duce o luptă strânsă pentru recuperarea lui. Pe de altă parte, Irina Begu se află în urcare în clasament.

Top 5 WTA le reunește pe Serena Williams (10.156 puncte), Simona Halep (7.115), Maria Șarapova (6.915), Petra Kvitova (6.670), Caroline Wozniacki (4.940).

Halep susține că nu contează dacă rusoaica o depășește, dar poziția din clasament are o legătură strânsă cu tenisul practicat de tenismene, scrie România Liberă.

Irina Begu se află în prezent pe cea mai bună poziție din cariera sa, locul 31 WTA, urcând șase locuri. Este urmată de Monica Niculescu (67), Alexandra Dulgheru (72) și Andreea Mitu (101).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

S-a aflat! Cât încasează angajații din MAI

Publicat

in

De

În data de 18 decembrie 2019, în ședința de Guvern au fost aprobate o serie de măsuri fiscal-bugetare pentru personalul MAI, astfel că angajații instituției au beneficiat de salarii majorate.

Cei aproape 110.000 de angajaţi MAI au primit de la 1 ianuarie 2020 în plus între 200 și 400 de lei (valoare brută). S-a acordat sporul pentru condiții grele de muncă și toxicitate, în procent de 25% din salariul minim brut pe țară, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective.

Pentru perioada 2020-2021, se va acorda în continuare, majorarea de 75% la solda de funcție/ salariul de funcție/ salariul de bază pentru activitatea desfășurată în zilele de repaus săptămânal și de sărbători legale, precum și în celelalte zile în care nu se lucrează, potrivit legii.

Marcel Vela a depus, în calitate de senator, un amendament cu privire la Legea Bugetului de Stat pe anul 2020 pentru acordarea pentru personalul MAI, începând de anul acesta, a cuantumului actualizat al compensației bănești/ alocației valorice pentru drepturile de hrană în mod unitar cu toate celelalte instituții publice din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională.

În 2019 salariile în MAI erau între 1.255 de lei (personal contractual, funcții fără comandă) și 10.120 de lei (ofițeri de poliție, funcții cu comandă), potrivit Libertatea.

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

DigiSport: „Cu ce echipă ții?” Ce a răspuns Sergiu Costache, interpretul lui „Sabin” din celebrul serial „Umbre”

Publicat

in

De

Actorul Sergiu Costache (30 de ani) a fost invitatul special al lui Viorel Grigoroiu la Digi Sport Matinal. Interpretul lui „Sabin” din celebrul serial „Umbre” a fost întrebat de moderatorul emisiunii cu ce echipă ține.

Citește continuarea pe DigiSport.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend