spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Liviu Dragnea lansează noi acuzații la adresa lui Klaus Iohannis:’Ce face Iohannis, face din disperare. Este și împins, are păpușarii săi în spate’

Facebook Twitter Google+
Liviu Dragnea lansează noi acuzații la adresa lui Klaus Iohannis:’Ce face Iohannis, face din disperare. Este și împins, are păpușarii săi în spate’

Liviu Dragnea a lansat acuzații noi la adresa președintelui Klaus Iohannis! Liderul PSD a declarat, luni seara, la Antena 3, că Iohannis se întâlnește cu procurorii și toate deciziile luate de acesta în ultimii ani, printre cele de instigare la manifestații violente, au un singur scop și anume obținerea unui nou mandat prezidențial pentru a rămâne sub imunitate în fața unor posibile acuzații legate de obținerea prin fals a caselor.

”Dacă nu mai ești președinte, nu mai poți să mergi noaptea la procurori, să bei o cafea și să bifezi ceva acolo. Când nu mai ești președinte, nu mai ai imunitate. Se va face dreptate până la capăt. În ultimii 2 ani de zile este o manipulare profesionistă.

Ce face Iohannis, face din disperare. Este și împins, are păpușarii săi iî spate. Este vizibil. Noi vom câștiga. Diferența majoră este că noi luptăm pentru România. El luptă împotriva țării sale.

Îmi este greu să fac o ierarhie a tuturor acțiunilor negative ale acestui om care își urăște țara: incitare la dezordine socială,la proteste violente, încurajarea lor. Nu a purtat nicio luptă pentru a obține ceva pentru această țară.

Abordarea lui este să nu supere, să se pună bine cu mai marii Europei. Ce arme are? Are acest stat paralel care a penetrat în mod serios justiția din România, în ultimii ani, care a generat o serie de abuzuri inimaginabile.”, a declarat Liviu Dragnea.

Vezi și:

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu face lumină! Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Vești pentru șoferi! Cei care au permisul suspendat ar putea avea parte de acest beneficiu

Dezastru pentru șoferi! Puteți primi amenzi colosale pentru această faptă

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments