spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lista medicilor impostori continuă! Un doctor fals, descoperit într-un spital public

Facebook Twitter Google+
Lista medicilor impostori continuă! Un doctor fals, descoperit într-un spital public

Un nou caz de practicare a medicinei fara studii a fost descoperit de jurnalistii de la libertatea.ro.

Este vorba despre o femeie de 30 de ani, care si-ar fi inventat o diplomă de medic. Aceasta lucreaza de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov.

„Raluca Daniela Bîrsan se comportă ca un medic, se prezintă pacienţilor ca un medic, face gărzi, câteodată singură chiar, fără doctorul Dragu, cea care a fost până de curând şef de secţie la Ginecologie”, povesteşte una dintre asistentele din spitalul public, potrivit sursei citate.

Jurnalistii au prezentat si o filmare in care femeia apare in sala de operatii, in timp ce coase o pacienta la finalul unei interventii ginecologice.

Mai mult, Raluca Bârsan este cunoscuta drept medic si se recomanda ca „absolventă a UMF Carol Davila, şi rezidentă obstetrico-ginecologie din 2013”, insa potrivit informatiilor prezentate de jurnalisti nu ar fi terminat liceul.

„Si pe mine Raluca m-a cusut la naştere, după cezariană”, mărturiseşte una dintre asistentele de la Spitalul Județean Ilfov.

„În cazul meu, deşi am cerut explicit ca Raluca să nu intre în sală, ea a fost totuşi acolo când am născut”, spune o altă asistentă.

În actele spitalului, Raluca Daniela Bîrsan e „voluntară pentru activităţi medicale”.

„Am făcut verificări la absolvenţi începând din 2006, când pretinsul medic avea 18 ani, şi până în prezent. Omul care are acest CNP nu a absolvit facultatea noastră”, spune Cătălin Cîrstoiu, decanul Facultăţii de Medicină din cadrul UMF Carol Davila, mentionand :  „din ceea ce am văzut pe diplomă, documentul pare un fals”.

Conducerea spitalului e evitat sa dea explicatii jurnalistilor.

Ministrul Sanatatii spunea, la aparitia cazului italianului cu 8 clase care practica medicina in Romania, ca in spitalele de stat nu exista astfel de cazuri.

Vezi și:

Se pun la punct ultimele detalii! Schimbarea uriașă pe care o pregătește Armata Română

Lovitură pentru acești angajați! Vârsta de pensionare va crește

Vești bune pentru acești români! Vor primi încă o pensie

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments