Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liderul PSD Arad, pus sub urmărire penală de DNA: ‘A început telejustiția, eu am fost printre primii scoși și plimbați prin fața camerelor de luat vederi’

Publicat

in

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, urmărit penal de DNA pentru corupție, a declarat, în direct la Digi 24, că nu știe ce i se impută de către procurori. Căprar spune că nu a încălcat legea sub nicio formă și nu are temeri cu privire la mersul anchetei. Deputatul a mei explicat faptul că este victima unui spectacol obișnuit în România, ‘Telejustiția’, prin care trec la un moment dat în viață toți politicienii. Liderul PSD Arad a mai  declarat că nu are nevoie de protecția partidului și că nici în spatele imunității parlamentare nu se va ascunde.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

„Nu am comis nicio încălcare a legii, pentru că principiul meu de bază este legea după care mă ghidez și m-am ghidat întotdeauna. Probabil că a început telejustiția, eu am fost printre primii scoși și plimbați prin fața camerelor de luat vederi. Toate aceste lucruri se vor clarifica în momentul în care vom ști exact ce scrie în dosar, nu ceea ce spun declarațiile de presă sau declarațiile unor politicieni inconștienți, care probabil că la un moment dat vor avea aceeași soartă. Se vede că în România, dacă faci politica unui partid trebuie să ai asemenea momente în viață. Dar tot ce nu te omoară te întărește. Sunt în continuare președintele PSD Arad, atâta vreme cât nu am fost condamnat pentru ceva și prezumpția de nevinovăție funcționează încă în România. Nu am de ce să fiu apărat de partid. Nu am de ce să mă ascumd nici după imunitate nici după partid. Nu am nimic de ascuns. Doamna Viorica Dăncilă nu mi-a cerut niciodată să pun pe cineva în funcție la Arad. Referitor la acea sabie pe care i-am făcut-o cadou Vioricăi Dăncilă, trecutul meu este unul legat de artele marțiale, iar acel cadou a fost unul simbolic. Simbolistica acelui cadou nu a fost înțeleasă de cei care au comentat. Când i-an dat acea sabie i-am spus să taie cu ea și la propriu și la figurat, dar a fost o metaforă”, a declarat președintele PSD Arad, Dorel Căpraru.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Rareș Bogdan a făcut anunțul! Decizia luată cu privire la candidatura sa la Primăria Capitalei

Publicat

in

De

Rares Bogdan a fost intrebat, duminica seara, la Antena 3, daca va candida la Primaria Capitalei, în cazul în care i se va cere acest lucru.

Răzvan Dumitrescu: Nu veți candida nici dacă insistă cineva, mai sus decât premierul Orban, cineva foarte puternic?

„Sigur, nu. Acea persoana nu este preocupata de viata interna a unui partid, gandeste strategii pentru Romania. Are in gand lucrurile pentru Romania si nu se ocupa de lucruile marunte. Ne lasa pe noi liberalii”.

In plus, Reres Bogdan a afirmat ca din partea PNL va candida la Primaria Capitalei „un liberal care va castiga alegerile”

„Suntem obligati sa o contracandidam pe Gabriela Firea noi si nu altii, deci nu sa sustinem un alt candidat, suntem forta politica numarul unu astazi in Romania. Poate sa fie femeie sau barbat. Cine va avea cele mai mari sanse.

Va asigur ca acela va fi candidatul care sa aiba prima sansa pentru a o invinge pe Gabriela Firea si, de asemenea, sase candidati care sa se bata pentru a-i invinge primarii de sector, inclusiv pe Negoita si pe Tudorache”, a declarat Rares Bogdan.

Vezi și:Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Avocatul Poporului cere ISJ Vaslui să ia măsuri pentru a asigura paza şcolilor

Publicat

in

De

Avocatul Poporului solicită Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, între altele, să ia măsuri pentru stabilirea unui sistem de pază a şcolilor, în colaborare cu organele de poliţie, inclusiv în mediul rural. Recomandarea vine după o anchetă făcută în Vaslui şi Iaşi, după ce presa a relatat că părinţii plătesc „fondul şcolii / clasei”, iar banii sunt folosiţi de conducerea şcolilor pentru plata serviciilor de pază. Astfel, Avocatul Poporului a constatat că 40 la sută din unităţile şcolare din Vaslui nu au nicio formă de pază sau supraveghere, potrivit news.ro.

Avocatul Poporului a emis, în 23 ianuarie, o Recomandare către Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, în care solicită, între altele, stabilirea unui sistem-cadru de asigurare a protecţiei unităţilor şcolare, a siguranţei elevilor şi a personalului didactic, în colaborare cu organele de poliţie, inclusiv în mediul rural, şi sprijinirea directorilor şcolilor care nu au, nici până la data formulării recomandării, nicio formă de pază sau supraveghere video, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de instituţie.

Recomandarea vine după ce Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a făcut anchete la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Primăriile municipiilor Iaşi şi Vaslui, după apariţia în presă a unor informaţii privind cheltuieli făcute de părinţi cu titlul de „fondul clasei/ fondul şcoli”, banii fiind folosiţi de către directorii de şcoli pentru plata serviciilor de pază a unităţilor şcolare.

„În urma verificărilor efectuate, Avocatul Poporului a constatat, între altele, că la nivelul judeţului Iaşi, pentru aproximativ 50% din unităţile de învăţământ există pază asigurată în şcoli, pentru restul până la 100% paza este asigurată prin supraveghere video. În schimb, la nivelul judeţului Vaslui situaţia este mult mai delicată, în jur de 40% din unităţile de învăţământ neavând niciun fel de pază sau formă de supraveghere video, motiv pentru care a fost emisă Recomandarea către ISJ Vaslui”, scrie în comunicat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend