Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Lider PNL dator si cu conturile firmei blocate ! Gelu Tofan: ” Nu vreau sa platesc cele 20.000 lei la primarie !”

Publicat

in

– Ce a facut primarul Stancu tine de penal, tuna liberalul Tofan

In loc sa-si plateasca taxele şi impozitele pe cladirile şi terenurile societãţii, purtãtorul de cuvânt al PNL Argeş plateste „taxe” la partid ca sa imbrace oamenii de zapada cu mesaje obscene la adresa altei formatiuni politice, in vazul copiilor. Cam asta ar putea fi concluzia informatiilor furnizate de primaria comunei Bascov. Potrivit acestora, societatea patronata de inflacaratul liberal, SC ECOMINERAL SPRING SRL, cu sediul în comuna Bascov, nu şi-a achitat impozitele locale de 3 ani. Suma totalã pe care o datorează bugetului local Bascov, pentru taxe şi impozite pe cladirile şi terenurile societãţii, este de 21.521 lei. Pentru ca a intarziat sa plateasca, primaria Bascov a pus poprire pe conturile societatii, punand intr-o lumina proasta nu numai pe liderul PNL si partidul in sine, ci si  o investitie facuta cu aportul financiar al Uniunii Europene.

Potrivit primariei, pe adresa societatii conduse de liberalul Tofan au fost emise o serie de notificari si somatii care au fost ignorate de liberal. Acesta este si motivul pentru care s-a dispus instituirea  popririi pe conturile firmei.

Contactat de redactorii ziarului nostru, Gelu Tofan a recunoscut ca are aceasta datorie veche si conturile blocate, insa a spus raspicat ca nu va plati niciun leu: „Nu voi plati aceasta datorie pentru ca nu este normal ca primaria Bascov sa instituie niste taxe si impozite cum nici in Bucuresti nu gasesti. Eu am fost corect si am declarat tot ce exista acolo, toata verea firmei,  in timp ce alte firme evita plata unor taxe declarand date neconforme cu realitatea. Deci nu platesc, in cel mai rau caz trimit angajatii la lucreze la primaria Bascov. Oricum, acest demers al primarului de la Bascov de a denigra firma si pe mine prin a face publice niste date financiare, este unul penal. I-am spus si domnului Stancu acest lucru, ca a gresit si ca el de fapt se razbuna pentru scandalul cu SMS-urile de la Marurta”, ne-a declarat Gelu Tofan purtataorul de cuvant si sponsor al PNL Arges.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Autospecială pentru ISU Argeș de Ziua Protecției Civile

Publicat

in

De

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a sărbătorit astăzi “Ziua Protecţiei Civile din România” prin organizarea unor activităţi festive și educative. Astfel, cu această ocazie, a avut loc înaintarea în grad a unor  cadre militare, înainte de expirarea stagiului minim, și trecerea în rezervă a unor cadre ale Inspectoratului. În cadrul evenimentului, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a predat către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș autospeciala pentru misiuni pirotehnice achiziționată de CJ, la solicitarea I.S.U. Argeș. De asemenea, pentru buna colaborare dintre cele două instituții dar și în semn de apreciere pentru munca angajaților ISU Argeș, președintele Dan Manu a oferit inspectorului șef al ISU Argeș, locotenent colonel Bogdan Olar, “Trofeul Argeșului”. Autospeciala pirotehnică este destinată pentru intervenția operativă în vederea asanării teritoriului de muniție rămasă neexplodată în cadrul misiunilor specifice ISU Argeș. Asigură transportul echipamentelor și materialelor din dotare precum și a echipajului pirotehnic la locul intervenției. Valoarea mașinii este de 206.465 lei cu TVA.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Două NOI cazuri de coronavirus in România – pacienții sunt INTERNAȚI

Publicat

in

De

Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România.

Nelu Tătar, secretar de stat în Ministerul Sănătății a informat că mai avem două confirmări coronavirus pozitiv – un bărbat de 45 de ani din Maramureș venit din Italia în afara zonelor din carantină. Era bolnav în Italia, a mers la medic, i s-a prescris tratament și a venit în România. I s-a făcut rău, a fost testat și internat la Cluj. Al doilea caz e o femeie de 38 de ani din Timișoara, care pe 17 februarie a fost la Bergamo. La 27 a fost la spital, nu a prezentat simptomatologie, a mers acasă în izolare. Femeia a fost internată la centru din Timișoara, adică la Spitalul Victor Babeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend