spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lider PNL dator si cu conturile firmei blocate ! Gelu Tofan: ” Nu vreau sa platesc cele 20.000 lei la primarie !”

Facebook Twitter Google+
Lider PNL dator si cu conturile firmei blocate ! Gelu Tofan: ” Nu vreau sa platesc cele 20.000 lei la primarie !”

– Ce a facut primarul Stancu tine de penal, tuna liberalul Tofan

In loc sa-si plateasca taxele şi impozitele pe cladirile şi terenurile societãţii, purtãtorul de cuvânt al PNL Argeş plateste „taxe” la partid ca sa imbrace oamenii de zapada cu mesaje obscene la adresa altei formatiuni politice, in vazul copiilor. Cam asta ar putea fi concluzia informatiilor furnizate de primaria comunei Bascov. Potrivit acestora, societatea patronata de inflacaratul liberal, SC ECOMINERAL SPRING SRL, cu sediul în comuna Bascov, nu şi-a achitat impozitele locale de 3 ani. Suma totalã pe care o datorează bugetului local Bascov, pentru taxe şi impozite pe cladirile şi terenurile societãţii, este de 21.521 lei. Pentru ca a intarziat sa plateasca, primaria Bascov a pus poprire pe conturile societatii, punand intr-o lumina proasta nu numai pe liderul PNL si partidul in sine, ci si  o investitie facuta cu aportul financiar al Uniunii Europene.

Potrivit primariei, pe adresa societatii conduse de liberalul Tofan au fost emise o serie de notificari si somatii care au fost ignorate de liberal. Acesta este si motivul pentru care s-a dispus instituirea  popririi pe conturile firmei.

Contactat de redactorii ziarului nostru, Gelu Tofan a recunoscut ca are aceasta datorie veche si conturile blocate, insa a spus raspicat ca nu va plati niciun leu: „Nu voi plati aceasta datorie pentru ca nu este normal ca primaria Bascov sa instituie niste taxe si impozite cum nici in Bucuresti nu gasesti. Eu am fost corect si am declarat tot ce exista acolo, toata verea firmei,  in timp ce alte firme evita plata unor taxe declarand date neconforme cu realitatea. Deci nu platesc, in cel mai rau caz trimit angajatii la lucreze la primaria Bascov. Oricum, acest demers al primarului de la Bascov de a denigra firma si pe mine prin a face publice niste date financiare, este unul penal. I-am spus si domnului Stancu acest lucru, ca a gresit si ca el de fapt se razbuna pentru scandalul cu SMS-urile de la Marurta”, ne-a declarat Gelu Tofan purtataorul de cuvant si sponsor al PNL Arges.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....