Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lider PNL confirmă: Tudor Pendiuc sau Dănuţ Dinu, candidaţi liberali la Primăria Piteşti 

Publicat

in

Deputatul PNL Dănuţ Bica a confirmat zilele trecute zvonurile prind o eventuală candidatura din partea PNL a lui Tudor Pendiuc la primăria Piteşti. Prezent la Super TV, ca invitat la emisiunea „Chestiuni Argeşene”, parlamentarul liberal a declarat că atât independentul Dănuţ Dinu dar şi Tudor Pendiuc vor figura in sondajele care vor fi realizate de PNL pentru a stabili candidatul la primăria piteşteană. „Candidatul va fi stabilit şi la Piteşti, şi în alte oraşe, exclusiv pe baza rezultatelor din sondaje. Da, va fi si Tudor Pendiuc in aceste sondaje la fel cum va fi şi Dănuţ Dinu”, a declarat Danuţ Bica. Acesta a mai spus ca daca Pendiuc va iesi primul in sondaje va fi candidatul PNL, singura conditie fiind ca acesta sa isi rezolve pana atunci problema cu justiţia.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Promisiuni, promisiuni! SUA respinge `Din pacate`!

Publicat

in

De

Le-am promis şi preşedintelui Iohannis, şi prim-ministrului Orban că vom lucra cu Guvernul pentru a vedea cum putem rezolva aceste lucruri, cum poate fi redusă rata de respingere, ca să ajungă de la 10% la 3% şi astfel să se poată ridica vizele pentru România”, a declarat ambasadorul american, întrebat dacă în opinia sa există şanse ca România să fie cea de-a 40-a ţară care va intra în programul „Visa Waiver”.

”Nu ar fi nimic mai bun pentru SUA decât să poată elimina vizele pentru România. Din păcate, avem o lege care spune că rata de respingere a candidaţilor trebuie să fie de sub 3% şi acum e în jur de 10%.

Întrebat dacă putem vorbi de un timeline realist pentru acest proiect, fiind invocate durata de 5-10 luni sau de 5-10 ani, Adrian Zuckerman a răspuns: Sper să nu fie 5-10 ani, dar, din păcate, nu cred că o să fie 5 sau 10 luni. Aş intui că e ceva între aceste date, dar e greu de spus, fiindcă sunt o mulţime de lucruri şi de condiţii care trebuie rezolvate ca rata de respingere să se reducă de la 10% la 3%”.

El a afirmat, în acest context, că cel mai important lucru, în opinia sa, este ca economia României să se dezvolte, arata realitatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liderul mișcării #Rezist amenință:`Aveți noroc`!

Publicat

in

De

Unul dintre liderii mișcării #Rezist, Florin Bădiță, a susținut că este ocupat cu alte lucruri, pentru că altfel ar fi organizat un protest împotriva guvernării PNL.

”PNL
Aveți noroc că în perioada asta îmi ocup timpul cu alte priorități.
Dacă nu eram ocupat organizăm un protest care să fie un prim semnal de alarmă și un apel de trezit la realitate pentru voi.”, a scris Florin Bădiță pe Facebook.

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend