spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Liberalii alearga dupa doi iepuri…. făcând poze cu Orban

Facebook Twitter Google+
Liberalii alearga dupa doi iepuri…. făcând poze cu Orban

PNL si-a inceput total gresit campaniile in Arges si se vede clar lipsa unui cap limpede in materie de imagine. Fortuit, campania pentru alegerile partiale din Domnesti si Valea Danului a picat taman peste campania din interiorul PNL privind alegerea sefului suprem. Asa ca, hai sa o spunem clar, PNL a mixat neinspirat in Arges si , practic, alearga dupa doi iepuri: primari la Valea Danului si sef de PNL pe tara. Desi rad, tare mi-e teama ca nu va prinde niciunul. In cel mai fericit caz ar putea jubila dupa o eventuala victorie a lui Ludovic Orban in cursa pentru sefia partidului. Pentru cine nu a observat, si ma enerveaza la culme ca nici macar „inteligentii” partidului nu au observat asta, liberalii au mancat si vor manca fripta campania pentru primarii pentru a ingrasa procentul de sustinatori al lui Orban. Mai simplu, se face campanie lui Orban pe campania si in dezavantajul evident al bietilor argeseni care isi dau bruma de imagine si putinele sanse la primarie pe o poza cu bucuresteanul Orban. Ca tot vorbeam de imagine si stiindu-ma un contestatar al PSD, trebuie sa recunosc ca social democratii le-au dat clasa liberalilor si le-au luat doar intr-o zi minim 15 procente. Sa ma explic: la lansarea candidaturilor la primaria Valea Danului, echipa PSD si candidatul lor s-au prezentat alaturi de cel mai gospodar primar al judetului, Ion Georgescu de la Mioveni., apoi au plecat printre oameni, printre alegatori. In schimb, liberalii, probabil neavand vreun argesean gospodar care sa ii creasca sansele si cota lui Vasile Preda, l-au adus pe bucuresteanul Ludovic Orban, apoi au plecat… sa isi faca poze prin restaurantele orasului. Experienta cu bucuresteni a fost mereu paguboasa in campaniile electorale, lucru demonstrat fara a fi contestat. Dar sa il aduci pe Orban, fost ministru al transporturilor, doar ca sa iti faci poze cu el sperand ca asta iti va umfla procentele, numai gainile din curtea lui Preda ar putea crede asa ceva. De ce nu a fost dus Orban sa vada cum arata drumurile din Valea Danului dupa ploi sau epoca Nicolescu sau sa constate prapadul dintre Curtea de Arges si Domnesti ? Daca tot a venit pe aici ca un habarnist in problemele locale, de ce nu l-au implicat ai lui colegi macar intr-o aparenta grija fata de acest domeniu pe care l-a pastorit ani buni ca ministru? Asa se iau procentele, increderea si simpatia alegatorilor, prin 5 minute in comuna si o ora la restaurantul din oras pentru poze de pus pe facebook ? Hai sa fim seriosi… !
Ca de-ai zic, PNL a comis-o din nou, a aratat ca nu are oameni care sa gandeasca o campanie electorala, care sa creioneze macar o victorie. Dar poata ca asta si-a si dorit, sa alerge dupa doi iepuri deodata spre binele doar al lui Orban. Si daca nu va prinde niciunul, ceea ce eu sunt aproape sigur ?

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....