spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

LENEA E CUCOANĂ MARE ! La Curtea de Arges doar 9 consilieri locali si-au depus declaratiile de avere

Facebook Twitter Google+
LENEA E CUCOANĂ MARE ! La Curtea de Arges doar 9 consilieri locali si-au depus declaratiile de avere

Nicio declaratie postata pe site-ul primăriei si doar 9 consilieri locali care si-au depus la registratura declaratiile de avere si cele de interese pentru anul 2017. Asta in timp ce in majoritatea oraselor din Arges alesii locali au depus declaratiile inca de acum o luna si sunt publice, fiind deja afisate pe site-urile primăriilor dar… deh, la Curtea de Arges lenea e cucoane mare si, in plus, ce poti cere de la cel mai slab consiliu Local din istoria orasului.

Potrivit legislatiei in vigoare, 15 iunie este termenul limitã panã la care alesii locali, dar si alte persoane care exercitã functii si demnitãti publice sunt obligati sã depunã declaratiile de avere si cele de interese aferente anului anterior. Nerespectarea termenului pentru depunerea declaratiilor de avere si a declaratiilor de interese ori nedeclararea cuantumului veniturilor realizate sau declararea acestora cu trimitere la alte inscrisuri constituie contraventie si se sanctioneazã cu amendã de la 50 lei la 2.000 lei, iar Agentia Nationalã de Integritate poate declansa din oficiu procedura de evaluare.

Conform datelor oferite ziarului nostru de reprezentantii Primariei Curtea de Arges, până astăzi, 12.06. 2018,  doar 9 dintre cei 20 alesi locali (18 consilieri plus primar si viceprimar) aveau declaratiile de avere si cele de interese fãcute depuse la registratura dar, atentie, nefăcute publice. Ca de obicei, printe cei mai constiiciosi consilieri se numara Ion Serban de la partidul…. nici el nu mai stie care, din păcate. Spre exemplu, la Pitesti, consilierii locali au depus declaratiile inca din luna mai, acestea fiind deja publicate pe siteul institutiei.

La personalulul din primarie stam mai bine, si acestia avand obligatia sã depunã declaratiile de avere si cele de interese aferente anului anterior. Potrivit responsabilului cu preluarea documentelor, toti angajatii si-au depus declaratiile, urmand ca acestea sa fie publicate pe siteul primariei in curand. Cat de curand nu se ste pentru ca, asa cum spuneam, lenea e cucoană mare in Primaria Curtea de Arges, mai cucuană decat Janina Picolina, jurista sefă.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....