Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

LENEA E CUCOANĂ MARE ! Alesii si primarul nu s-au grăbit să-şi depuna declaratiile de avere in termenul legal

Publicat

in

Aleșii locali din Curtea de Argeş dar și cei din conducerea instituțiilorau avut răgaz legal , până pe 15 iunie, adica astazi, pentru a-și depune declarațiile de avere și interese. Deși au avut la dispoziție șase luni pentru a se prezenta cu documentele la instituțiile pe care le reprezintă, nu prea mulți s-au grăbit să își facă publice veniturile.  

La un an de la preluarea mandatelor, pe siteul primariei, ultimele declaratii de avere care apar sunt cele de acum doi ani, adica ale unor persoane care nu mai au statutul de ales local din iunie 2016.

La un an de la preluarea mandatelor, pe siteul primariei, ultimele declaratii de avere care apar sunt cele de acum doi ani, adica ale unor persoane care nu mai au statutul de ales local din iunie 2016.

Potrivit site-ului Primariei Curtea de Arges, acolo unde ar trebui sa avem parte de trasnparenta maxima prin actualizarea permanenta a informatiilor de interes public, nimeni nu si-a indeplinit obligatiile legale, nici primarul si nici viceprimarul. Ba mai mult, constatam ca nici macar de la preluarea mandatului, adica de mai bine de un an, pe siteul primariei, nu apare nici declaratia de avere care se da la inceput de mandat. Asa ca, orice argesean care ar dori sa afle ce averi au alesii nostri, va avea su[priza sa afle ca ii va fi imposibil sa afle acest lucru, asta pentru ca, apar declaratiile fostilor consilieri locali sau a fostilor primari si viceprimari.

Potrivit aceluiasi site al primariei Curtea de Arges, nici consilierii locali nu au fost mai harnici si aici lipsind cu desavarsire orice declaratie de avere sau interese.

„Declaratiile de avere şi declaratiile de interese sunt publicate in conformitate cu prevederile Legii 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Naţionale de Integritate, modificată şi completată prin Legea 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice. Legea 176/2010 Art.4, alin. (2): persoanele prevăzute de prezenta lege au obligaţia să depună sau să actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese anual, cel mai târziu la data de 15 iunie”, spune legislatia in vigoare

Contactat de redactorii PROFIT, juristul Primariei Curtea de Arges, Calin Budan, a confirmat ca, asa cum se intampla in fiecare an, alesii locali nu s-au grabit sa isi depuna actele la timp lasand totul pe ultima suta de metri.” Da, desi au avut la dispozitie 6 luni, abia saptamana trecuta si saptamana aceasta si-au mai depus din ele. In acest moment, desi termenul a expirat, exista consilier care nu a depus absolut nimic. Le vom scana, vom sterge datele personale si vor fi afisate si pe siteul Primariei . Cand exact, nu as sti sa va spun pentru ca e de munca cu ele „, a spus Calin Budan.

Raspunsul este binecunoscut. Acelas lucru am fost asigurati si in iunie 2016 la preluarea mandatelor dar, iata, declaratiile de inceput de mandat nu sunt afisate pe siteul primariei nici pana la aceasta data, adica la mai bine de un an.

ACTUAL

Omul Olguței Vasilescu ‘amenință’ dezbaterea lui Klaus Iohannis: ‘Rareș, venim peste voi’

Publicat

in

De

Fost consilier al Olguței Vasilescu în perioada în care aceasta a condus Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu iese la atac pe pagina de socializare.

Vasilcoiu îi transmite lui Rareș Bogdan că PSD va merge peste Klaus Iohannis, la dezbaterea electorală pe care președintele în funcție o organizează marți.

„Rares, venim peste voi, Penibilule, la așa-zisa dezbatere a voastră cu voi insiva!
Ba, intram peste voi înăuntru!
Sa văd cât va poate apăra SPP, Lașilor!
Evident, intram sa dezbatem!
Cotcodaaaaacccc!”, anunță Vasilcoiu.

Vezi și

Solicitare urgentă către Guvernul Orban! Se cere modificarea proiectului care urcă vârsta de pensionare la 75 de ani

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

Citeste mai mult

ACTUAL

LOTO 6 din 49, 17 noiembrie 2019. Nebunie la loto! Numere imposibil de ghicit

Publicat

in

De

Duminică, 17 noiembrie 2019, au avut loc noi trageri organizate de Loteria Română. Astăzi au avut loc ultimele trageri din seria TRAGERILOR SPECIALE LOTO ALE LUNII NOIEMBRIE, dupa ce la tragerile loto de joi, 14 noiembrie 2019, s-au inregistrat 19.641 de castiguri, in valoare totala de 1.292.065,16 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 15,31 milioane lei (peste 3,2 milioane euro). Fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 100.000 de lei.

Numerele extrase duminică, 17 noiembrie 2019, sunt:

Loto 6/49: 11  17  15  49  33  6

Joker: 38  12  25  28  41 + 4

Loto 5/40: 19  29  2  8  38  39

Noroc: 0  0  8  8  7  4  2

Super noroc: 5  2  9  5  5  1

Noroc plus: 4  0  3  8  5  1

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend