spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lavinia Nǎstase recidiveazǎ… în iniţiative lǎudabile -“Si eu ştiu o poveste”, o provocare pentru cei mari în beneficiul celor mici !

Facebook Twitter Google+
Lavinia Nǎstase recidiveazǎ… în iniţiative lǎudabile -“Si eu ştiu o poveste”, o provocare pentru cei mari în beneficiul celor mici !

Sǎrbǎtorile de iarnǎ sunt întotdeauna prilej de fapte bune şi de apropiere faţǎ de semeni. Acest lucru a fost, şi încǎ este dovedit de argeşeanca Lavinia Nǎstase care, în aceastǎ iarnǎ, a lansat o campanie ineditǎ, intitulatǎ “Si eu ştiu o poveste”. O initiativa laudabila a Laviniei concretizata intr-o campanie cum alta nu a mai fost în judeţ, în cadrul cǎreia, copiii care îşi petrec sǎrbǎtorile în spitalele din judeţ, sunt ajutaţi sǎ întâmpine, aşa cum se cuvine, Crǎciunul.

Lavinia Nǎstase invitǎ, de douǎ ori pe sǎptǎmânǎ, personalitǎţi din judeţ care citesc poveşti copiilor internaţi. De asemenea, aceştia primesc cadouri, dulciuri şi jucǎrii şi, dupǎ chiar ei declarǎ, se simt aşa cum ar trebui sǎ se simtǎ toţi copiii în aceastǎ perioadǎ, fericiţi.

Lorena Toma a citit şi ea copiilor

Intr-una din serile trecute, la Spitalul de Pediatrie a ajuns Lorena Toma, manager al Casei de Culturǎ “Adriana Trandafir” din Bascov. “Am participat la acţiunea iniţiatǎ de Lavinia Nǎstase. Am fost la Spitalul de Pediatrie acolo unde, în aceastǎ perioadǎ vor merge mai multe persoane, mai mult sau mai puţin cunoscute, dar care au un suflet mare. Am citit copiilor povestioara vieţii Sf. Muceniţa Filofteia , împreuna cu Dna profesor de religie la Sc Bascov, Cristina Duran şi dna Maria Gǎvan.. Copiii au primit jucǎrii şi dulciuri din partea … Lui Moş Nicolae”, a decarat Lorena Toma, redactorilor PROFIT.

Zilele trecute, la Spitalul de Pediatrie a ajuns, alǎturi de Lavinia Nǎstase şi preşedinta organizaţiei de femei Piteşti, Cǎtǎlina Dumitraşcu care, la rândul ei, a citit poveşti şi a oferit cadouri celor mici.

Campania Laviniei Nǎstase se va desfǎşura pânǎ pe 7 ianuarie, iar, de sǎptǎmâna aceasta, oameni cu suflet bun, vor rǎspunde la apelul Laviniei şi vor merge, seara, şi la Spitalul de Boli Infecţioase din Piteşti.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....