spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Lavinia Nastase o face tandari pe prietena Zoană : "Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !" 

Facebook Twitter Google+
Lavinia Nastase o face tandari pe prietena Zoană : "Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !" 

foto Gabriela ZoanaRevenita de curand de la Paris, simpatica Lavinia Nastase si-a gasit rapid un nou job: acela de realizatoare si prezentatoare a unei emisiuni la Arges TV. Toate bune si frumoase, mai ales dupa debutul promitator al acestei serii de emisiuni care l-a avut in prim plan pe tanarul artist argesean Johnny Badulescu. Numai ca, de o buna perioada, Lavinia, sau poate altcineva, a deturnat scopul initial al acestei emisiuni transformand-o intr-o veritabila emisiune de promovare a politicienilor. In aceste conditii, ii sugeram Laviniei sa redenumeasca show-ul sau din „Argeseni In Lume” in „Politicieni care si-au luat lumea-n cap !” Un argument pentru propunerea noastra ar fi ultima emisiune, cea in care ar fi trebuit sa o cunoastem mai bine pe Gabriela Zoana. Nu s-a intamplat deloc asa pentru ca Lavinia a avut mari probleme iar focoasa pesedista s-a ales mai mult cu un prejudiciu de imagine.

Momente penibile si-un tandem imposibil !

Lavinia 222Ce am observat noi din fata televizorului ? O Lavinia Nastase extrem de agitata, frecandu-si in permanenta mainile sau intervenind brusc in discutie peste invitata sa. Cateva dintre multele momente penibile ale ultimei emisiuni, au fost acelea cand cameramanul a tot luat in prim plan gleznele si chiar degetele Laviniei Nastase pentru a scoate in evidenta bataturile acesteia, cand a surprins excesele de nervozitate ale Laviniei sau cand aceeasi Lavinia Nastase s-a repezit sa-i smulga de pe nas ochelarii Gabrielei Zoana. La fel de penibil a fost momentul in care Lavinia Nastase i-a oderit pesedistei cateva vouchere de reducere la un magazin de ochelari, lucru care a iritat in direct orgoliul de fata cu bani al Gabrielei Zoana. Ar fi multe de scris despre ultima emisiune a Laviniei Nastase insa ne oprim aici deocamdata. Ii propunem asadar Laviniei, sau celor care decid formatul emisiunii, ca pe viitor sa nu mai faca emisiuni in direct daca nu sunt in stare.

Lavinia Nastase: „Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !”

Chestionata pe tema ultimelor sale emisiuni politice, Lavinia Nastase a recunoscut ca saptamana trecuta a fost dominata de o stare intensa de stres. Ea amai spus ca parte din vina o are si echipa cu care face emisiunea dar si invitata. Mai exact, Lavinia sustine ca Gabriela Zoana a vrut sa isi faca doar campanie electorala si a cam stricat planurile initiale. Referitor la penibilul moment cand i-a smuls practic pesedistei in direct ochelarii de pe nas, Lavinia a avut un raspuns sustinand  ca doar a vrut sa o ajute sa fie in trend cu moda: „Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !” a conchis infuriata realizatoarea emisiunii „Politicieni care si-au luat lumea-n cap”, pe scurt „Argeseni in Lume”.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....