Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Laptele si cornul in Arges vor fi date de aceleasi firme ca si anul trecut

Publicat

in

Vesti bune pentru elevii argeseni ! Licitaţia “Lapte-Corn” a fost câştigată, anul acesta, de societăţile Lactag şi Express 95 Comimpex, aceleaşi care au distribuit alimentele copiilor din Argeş şi anul trecut. Interesant este faptul că şi preţurile de achiziţionare a produselor sunt aceleaşi ca anul trecut, însă din punct de vedere financiar, cele două societăţi au avut cea mai bună ofertă. De altfel, criteriul principal pentru câştigarea licitaţiei a fost preţul per produs. Licitaţia electronică a avut loc pe 28 septembrie, iar contractul cu câştigătorii va fi semnat de Consiliul Judeţean Argeş cel mai probabil luni, când se vor împlini zece zile de la licitaţia electronică, dacă nu vor fi contestaţii.
Un contract de 10 milioane de lei
În afara celor două firme câştigătoare, au mai participat la licitaţie Dorna – pentru lactate, iar pentru produse de panificaţie, Succes Nic Com, Vel Pitar şi Vlăsia. Oferta Lactag a fost de 0,61 lei pe produs, fără TVA, iar Express 95 Compimpex a licitat 0,3 lei pe produs, fără TVA. Valoarea întregului contract este de aproximativ 10,5 milioane de lei, iar beneficiari sunt 63.085 de elevi şi preşcolari din 200 de unităţi. Aceştia vor primi zilnic produse lactate (lapte UHT, lapte pasteurizat, lapte bătut, iaurt simplu integral) în ambalaje de 200 g/unitate, şi produse de panificaţie (cornuri, batoane, biscuiţi) în ambalaje de 80 g/unitate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

Campulung

Protest de amploare la Câmpulung! Alexandru Cumpănașu și-a anunțat prezența

Publicat

in

Pe data de 1 martie, la ora 14.00, a fost anunţat un protest de amploare în Câmpulung, în faţa Poliţiei din municipiu. Anunţul a fost făcut de Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de socializare, fiind un protest organizat împotriva „interlopilor şi poliţiştilor de la Câmpulung”.

Protestul va fi organizat și după ce presa națională a publicat povestea tragică a adolescentei Mihaela Miloiu din Capul Piscului, care a fost racolată de proxeneți și ucisă ulterior.

Alături de Alexandru Cumpănaşu la Câmpulung vor fi prezente şi familiile Alexandrei şi Luizei.

„PROTEST in fata Politiei Campulung pe data de 1 martie 2020 la ora 14:00. O prima VICTORIE in batalia cu interlopii si politistii de la Campulung: Seful Politiei Campulung a fos DEMIS‼‼ Familia Alexandrei si Familia Luizei vor fi alaturi de noi la Campulung!”, arată Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șerban Nicolae, tranșant în privința alegerilor anticipate și îl ia la mișto pe Iohannis: ‘citește câteva pagini într-o lună’

Publicat

in

De

Președintele Comisiei juridice din Senat, Șerban Nicolae, consideră că decizia Parlamentului referitoare la OUG privind organizarea alegerilor parlamentare înainte de termen ‘nu poate fi decât de respingere’.

Șerban Nicolae a invocat avizul negativ al Consiliul Legislativ, explicând că un astfel de aviz pentru OUG „trebuie obţinut înainte de adoptare în şedinţa de Guvern” şi că lipsa acestui aviz „duce la neconstituţionalitatea” acestei legi.

„Nu ne-am pronunţat pe fond, nu am intrat în dezbaterile legate de reglementarea propriu-zisă pentru că, în mod evident, criteriul de constituţionalitate nu a fost respectat şi atunci nu putem dezbate pe chestiuni de fond sau de detaliu o chestiune de detaliu”, a spus Şerban Nicolae, marţi, după şedinţa Comisiei juridice în care a fost acordat un raport de admitere pentru respingerea Ordonanţei privind anticipatele”.

El a arătat că dorinţa PNL sau a şefului statului de a organiza alegeri anticipate „nu pot constitui elemente obiective, ci mofturi electorale”.

„În mod absolut evident, modificarea legislaţiei electorale cu câteva luni înainte de alegeri (…) nu poate să fie de bun augur, nu poate să fie justificată.(…) Din punctul meu de vedere, dorinţa PNL sau dorinţa lui Iohannis nu pot constitui elemente obiective, ci pur şi simplu, nişte mofturi electorale. Sunt convinşi că sunt pe un val de simpatie populară şi e bine să-l valorifice. De altfel, în mod evident, le este frică de alegerile parlamentare la termen. Dacă ar fi buni guvernanţi, dacă ar lua măsurile aşteptate de români, nu s-ar teme de faptul că mai au la dispoziţie câteva luni să-şi dovedească capacităţile guvernamentale. În mod evident, toate abuzurile, toate actele de servire a unor interese private, foarte puţin morale, îi fac să nu îşi dorească să mai guverneze în aceste condiţii. Speră să obţină repede majoritate parlamentară şi confortul pe perioadă lungă”, a afirmat Şerban Nicolae.

El a menţionat că PSD „nu are de ce să se teamă de alegeri în an electoral”. „Suntem pregătiţi întotdeauna pentru alegeri, nu avem cum să ne temem de votul cetăţenilor, chiar dacă ne este favorabil sau nefavorabil”, a spus Nicolae.

Șerban Nicolae a mai precizat că:

„Decizia nu poate fi decât de respingere (…) Gândiţi-vă că am ajunge la alegeri, Parlamentul este dizolvat, Guvernul este demis, autorităţile publice locale sunt la final de mandat, practic România ar arăta ca o ţară neguvernată şi ştim că nu avem în fruntea statului un preşedinte implicat şi responsabil, ci unul care citeşte câteva pagini într-o lună, aşa cum a fost cu decizia CCR, un om care nu şi-a întrerupt niciodată vacanţa, indiferent cât de importante au fost temele publice, deci practic am fi într-o ţară neguvernată, neguvernabilă şi care nu poate fi un partener de încredere pentru străini şi pentru angajamentele pe care le avem deja”, a mai declarat senatorul PSD.

Şerban Nicolae a explicat că:

PSD nu poate participa la votul de învestitură al Cabinetului Orban II, pentru că „nu este solicitată învestirea, fiind doar o mascaradă”.

Comisia juridică a Senatului a acordat, marţi, un raport de admitere pentru respingerea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind organizarea alegerilor parlamentare înainte de termen.

Comisia a adoptat un amendament propus de UDMR prin care a fost modificat titlul actului normativ din „proiect pentru aprobarea OUG” în „proiect pentru respingerea OUG”. Raportul a fost adoptat cu opt voturi „pentru” şi trei „împotrivă”, conform Agerpres.ro

Vezi și:

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend