Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Laptele din ferme este bun de consum

Publicat

in

Laptele provenit din toate fermele din România este un lapte conform și poate pleca fără probleme către procesare. Primele rezultate pe analizele prelevate de la fermele din Argeș și Dolj sunt negative. Anunţul a fost făcut de  președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor , Andrei Butaru. Nu sunt însă gata toate probele prelevate de la cele două ferme din Argeş şi Dolj şi prin urmare rezultatele finale vor fi făcute publice când toate probele aflate acum în lucru vor fi analizate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Atenționare pentru Ludovic Orban: ‘După, te aruncă precum o măsea stricată’

Publicat

in

De

Gigi Becali a explodat la adresa premierului Ludovic Orban, după ce șeful Guvernului a dat „OK-ul” în privința plecării românilor la muncă în Germania.

Latifundiarul din Pipera susține că șeful Guvernului a fost sunat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care i-ar fi cerut „niște sclavi”.

Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi, Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis ”Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii”. M-ați înțeles?

Și Orban a zis ”Da, dom’ne!”. Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim-ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești prim-ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și, după, te aruncă precum o măsea stricată”, a declarat Becali la România TV.

Vezi și

SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Document șocant: Se interzice distribuirea Luminii și a Sfintelor Paști într-o localitate din România

Publicat

in

De

O comună din România a luat o decizie neașteptată! Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Moșnița Nouă interzice distribuirea ramurilor de salcie, a Luminii sau a Sfintelor Pași în noaptea de Înviere.

– se interzice distribuirea ramurilor de salcie sau finic, a Luminii sau a pachetelor cu daruri alimentare de către voluntari sau preoți
– se interzice distribuirea pâinii binecuvântate, numită Paști, în locuri special amenajate sau prin intermediul voluntarilor, la domiciliul credincioșilor
– se interzic spovedania și împărtășania realizate de preot la domiciliul credincioșilor.
– toate slujbele se vor oficia în continuare doar în lăcașurile de cult de către slujitorii bisericii/religioși, fără accesul publicului, putând fi transmise în mass-media sau online”, se precizează în Hotărârea nr. 10 din 09.04.2020.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend