Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

LA UN PAS DE TRAGEDIE IN CURTEA DE ARGEŞ ! A doborât un stâlp cu masina

Publicat

in

Sambata, in jurul orei  16.00, un accident spectaculos a avut loc in zona fabricii Electroarges. Un Volkswagen Golf 3 cu nr de inmatriculare AG-87-MUG a intrat cu viteza intr-un stalp de electricitate aflat peste drum de Caminul Electro. Asa de puternic a fost impactul incat stapul de beton a fost practic rupt si doborat peste un mic magazin aflat la doar doi metri de acesta. Acoperisul solid al magazinului a facut sa opreasca in cadere stalpul care ar fi putut distruge total constructia. Din fericire in interiorul magazinului nu se afla nimeni. Echipaje de Politie si Ambulanta au sosit imediat la fata locului. Soferul Volkswagenului suferind cateva contuzii.Potrivit informatiilor, soferul a avut viteza excesiva si , dupa ce o roata din spate a cedat, a pierdut controlul volanului intrand violent in stalpul de electricitate. Pe langa magazinul avariat in proprotie de 30 % au fost si alte pagube si, cel mai probabil, tanarul sfer va trebui sa le plateasca.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

S-a aflat! Cât încasează angajații din MAI

Publicat

in

De

În data de 18 decembrie 2019, în ședința de Guvern au fost aprobate o serie de măsuri fiscal-bugetare pentru personalul MAI, astfel că angajații instituției au beneficiat de salarii majorate.

Cei aproape 110.000 de angajaţi MAI au primit de la 1 ianuarie 2020 în plus între 200 și 400 de lei (valoare brută). S-a acordat sporul pentru condiții grele de muncă și toxicitate, în procent de 25% din salariul minim brut pe țară, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective.

Pentru perioada 2020-2021, se va acorda în continuare, majorarea de 75% la solda de funcție/ salariul de funcție/ salariul de bază pentru activitatea desfășurată în zilele de repaus săptămânal și de sărbători legale, precum și în celelalte zile în care nu se lucrează, potrivit legii.

Marcel Vela a depus, în calitate de senator, un amendament cu privire la Legea Bugetului de Stat pe anul 2020 pentru acordarea pentru personalul MAI, începând de anul acesta, a cuantumului actualizat al compensației bănești/ alocației valorice pentru drepturile de hrană în mod unitar cu toate celelalte instituții publice din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională.

În 2019 salariile în MAI erau între 1.255 de lei (personal contractual, funcții fără comandă) și 10.120 de lei (ofițeri de poliție, funcții cu comandă), potrivit Libertatea.

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dumitru Coarnă sare în apărarea Sorinei Pintea: Voi reveni cu detalii

Publicat

in

De

,,Acolo unde sunt probe directe DNA/DGA favorizează faptuitorii-vezi dosarul deschis la IPJ Călărași-. Ofițerii DNA/DGA care au audiat în acest dosar au refuzat cu intenție directă consemnarea probelor. Unul dintre ei se numește MOISE, voi reveni cu detalii.”, a scris Dumitru Coarnă pe pagina sa de Facebook după ce au apărut noi informații pe antena3.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend