Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

LA UN PAS DE TRAGEDIE ! Fetiță de 3 ani lovita de autobasculantă

Publicat

in

In aceasta dupa amiaza un moment de neatentie se putea transforma intr-o adevarata tragedie pentru o familie din Barla, judetul Argeș. O fetita in varsta de doar 3 ani a fost rănită de o auatobasculata aflata in mers. Din primele informații, se pare că minora se afla împreuna cu mama ei și se juca pe marginea drumului. Într-un moment de neatenție, fetița a plecat de lângă mamă și a ajuns în stradă și s-a lovit  de o basculantă care era în mers.  Din fericire, nu este grav rănită.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – SCANDALOS! Un polițist din Argeș ar fi vrut SEX în loc de AMENDĂ – O tînără face mărturisiri incredibile

Publicat

in

De

CE FAC POLIȚIȘTII PE TIMP DE CRIZA ? O tanara face marturisiri incredibile si ne-a pus la dispozitie inregistrari cu un politist care, pentru a o scapa de amenda, in lipsa declaratiei pe propria raspundere, i-a propus fetei o partida de sex. Diseara, intr-o editie exploziva CHESTIUNI ARZATOARE, ora 20:00 – Un politist din Arges, propuneri indecente : SEX IN LOC DE AMENDA ?Marturisirea socanta a unei tinere, inregistrati telefonice intre politist si fata, ce spune IPJ Arges. Ora 20:00, Chestiuni Arzatoare.

CE FAC POLIȚIȘTII PE TIMP DE CRIZA – Diseara. editie exploziva CHESTIUNI ARZATOARE – Un politist din Arges, propuneri indecente : TE CULCI CU MINE SI NU ITI DAU AMENDA !

CE FAC POLIȚIȘTII PE TIMP DE CRIZA – Diseara. editie exploziva CHESTIUNI ARZATOARE, ora 20:00 – Un politist din Arges, propuneri indecente : SEX IN LOC DE AMENDA ! Marturisirea socanta a unei tinere, inregistrati telefonice intre politist si fata, ce spune IPJ Arges. Ora 20:00, Chestiuni Arzatoare

Publicată de Profit 24 TV pe Luni, 6 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Streinu-Cercel vine cu noi infromații! Când va fi vârful pandemiei și când vom putea ieși din casă

Publicat

in

De

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”,na declarat la Antena 3 că, după măsurile pe care le-am luat până acum, vom mai sta acasă încă opt săptămâni. Acest lucru înseamnă că până pe 6 iunie nu se vor relaxa măsurile restrictive.

„Data de 15 mai înseamnă vârf al incidenței. Eu spun că avem nevoie de încă opt săptămâni pentru a rezolva problema”, a declarat managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel.

Adrian Streinu-Cercel susţine că singura soluție pentru a scurta durata restricțiilor o reprezintă adoptarea unor măsuri mult mai drastice.

Bilanțul cazurilor de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul României a ajuns deja la pragul de 3.864, potrivit celor mai recente informații oferite de actualități, și riscă să capete cote dramatice pe zi ce trece, mai ales că s-au înregistrat până în momentul de față 151 de decese

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend