spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Spitalul Curtea de Arges puteti face gratuit Testul Papanicolau

Facebook Twitter Google+
La Spitalul Curtea de Arges puteti face gratuit Testul Papanicolau

Cancerul de col uterin este, din pacate, o boala frecventa in randul femeilor, insa, depistarea bolii in faza incipienta poate ajuta foarte mult. Statisticile spun ca acest tip de cancer este al treilea cel mai intalnit la femei in ultima perioada.

Pentru evitarea oricaror probleme de acest gen este recomandat atat controlul periodic cat si Testul Papanicolau care acum este gratuit.

Sînt trei reţele de screening funcţionale în judeţul Argeş: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi Spitalul Municipal Cîmpulung Muscel. Prima structură sanitară din a­ceastă reţea o reprezintă cabinetele medicilor de familie aflate în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, care, astfel, devin centre de informare şi consiliere a femeilor eligibile la program. În prezent, în judeţul Argeş, 195 de medici de familie au încheiat con­tracte cu unităţile sanitare cu paturi menţionate. Pot beneficia de programul naţional de testare numai femeile ai căror medici de familie s-au înscris în program, în sensul că fac parte dintr-o reţea de screening organizată şi validată.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....