Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

La restaurantul Domnesc una e în meniu, alta e în farfurie ! Năravuri neschimbate

Publicat

in

Fiind minivacanta de inceput de vara si avand vedere reactiile dupa un material publicat cu exact o luna in urma in ziarul nostru pe tema restaurantelor din Curtea de Arges, incepand de astazi vom face un nou tur al acestora pentru a vedea daca patronii sunt pregatiti pentru sezonul estival.

Prima oprire, restaurantul Domnesc, preluat recent de afacersitul Alin Ciucu. Impresia generala este ca mare branza nu s-a schimbat, macar cat sa dea impresia ca se doreste si o schimbare de atitudine. Aceleasi mese si scaune arhicunoscute, aceeasi asezare, aceeasi linie traditionala si cam acelasi personal. Plusul il constituie plasarea la vedere a cuptorului de pizza si modificarile din meniu, in special pe partea de desert, slabutul sortiment de dulciuri provenind de la o cofetarie ce apartine aceluiasi om de afaceri. Fiind dimineata am zis sa incercam un mic dejun. Am studiat meniul si am comandat. Surpriza insa, una cerusem si alta am primit. Dupa vreo 5 minute de asteptare a unui ospatar, am reusit sa atragem atentia ca una e in scris meniu si alta in farfurie. Dupa scuzele de rigoare, fata a plecat spre bucatarie si a venit… cu ceea ce lipsea dupa ce terminasem de mancat. Pare-se ca putinii ospatari erau speriati de cineva, asta pentru ca, de fata cu putinii clienti, o alta ii tot avertiza in gura mare pe toti ceilalti: „Şase, şase ! Vine ! Şase… şase ….!”

Asadar, la capitolul atitudine nota 4, cat despre diferentele dintre ce este scris in meniu si ce ti se aduce in farfurie…. numai OPC poate da o nota ! Asadar fiti atenti cand comandati ca sa nu va treziti cu ceva lipsa prin farfurie ! De apreciat ca in ciuda unor majorari aproape insesizabile de preturi, acestea sunt acceptabile, chiar decente.  O bila alba se poate acorda curateniei din sala si terasa, inclusiv de la toalete. Din pacate aceasta e singura bila pe care o putem oferi deocamdata restaurantului Domnesc, asteptari si pretentii mari care ne demonstreaza, insa,  valabilitatea proverbului cu lupul care-si schimba parul sau cel cu pomul laudat….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Stonebird 2019, un real succes – Mii de oameni din toată ţara s-au bucurat de festivalul la Corbi 

Publicat

in

De

A fost agitatie mare in weekend-ul trecut la Corbi, acolo unde a avut loc Stonebird, cel mai mare festival de muzică rock din mediul rural din România, un eveniment transmis in direct de trustul nostru de presa prin televiziunea SUPER TV. Faţă de anul trecut, numarul spectatorilor s-a triplat iar atmosferă a fost una de neuitat pe parcursul celor 3 zile de festival.
Astfel, circa 2.000 de iubitori de rock din toată ţara au cântat şi dansat d la lăsarea serii şi pînă la primele ore ale dimineţilor de sâmbătă şi duminică. Concertele primei zile, vineri 9 august, au început cu Andrei Păunescu. A urmat o foarte plăcută surpriză-formaţia New Jersey din Italia, considerată cea mai bună trupă-tribut Bon Jovi din lume. De multe aplauze s-au bucurat şi Timpuri Noi, Dirty Shirt şi bineînţeles Cristi Minculescu, Valter& Boro. Apoi, la After Party, au concertat Ţapinarii şi Loud Inc.
Sâmbătă 10 august, seria concertelor a continuat, la ora 19.00, cu trupa The ROCK-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa. Aceştia au fost urmaţi pe scena de la Corbi după aceea Alex Calancea Band, ZOB, Bucovina şi David Reece. La After Party, fanii i-au putu urmări pe cei de la White Mahala. Sămbătă seara s-a cântat în ritm de rock si LA MULŢI ANI. Asta pentru că a fost o zi specială pentru rockerul american David Reece, a cărui zi de naştere a fost chiar sămbătă, pe 10 august. Festivalul Stonebird, cel mai mare festival de muzică rock din mediul rural din România, s-a încheiat duminică 11 august, cu un concert sub soarele arzator susţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit. Stonebird a crescut enorm în doar doua ediţii, participanţi din acest an declarându-se fascinaţi de ceea ce au găsit la Corbi şi au promis că la anul vor reveni pentru a treia ediţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Peste 750 de copii din 14 județe, la Concursul „Dansul Lalelelor” 

Publicat

in

De

Peste o mie de copii și părinți au umplut, sâmbătă, Piața Milea din Pitești, unde s-a desfășurat a VIII-a ediție a concursului de dans modern și tradițional „Dansul Lalelelor”. În concurs au evoluat peste 750 de copii cu vârste între 7 și 18 ani din 14 județe, care au trecut prin filtrul unor selecții serioase, ca să intre în acest concurs, care, de la an la an crește din punct de vedere al actului artistic. Au incantat publicul cu un dans traditional, specific regiunii lor, și dansatorii din Ahmet Bey, Turcia, care au venit însoțiți de primarul și viceprimarul orașului lor. Dansul Lalelelor este organizat de Școala de Arte și Meserii Pitești în parteneriat cu Liceul Ion Barbu și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, concursul fiind cuprins în calendarul anual de activități al Ministerului Educației. Pentru prima oară, în acest an a fost organizată și o sesiune de referate și comunicări intitulată „Dansul-artă vie”. Concursul a început la ora 9.00 și a durat nu mai puțin de 5 ore, timp în care participanții au interpretat 78 de dansuri, care mai de care mai spectaculoase și pline de culoare. Din juriu au făcut parte profesori și inspectori desemnați prin decizie semnata de inspectorul general Dumitru Tudosoiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend