spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La restaurantul Domnesc una e în meniu, alta e în farfurie ! Năravuri neschimbate

Facebook Twitter Google+
La restaurantul Domnesc una e în meniu, alta e în farfurie ! Năravuri neschimbate

Fiind minivacanta de inceput de vara si avand vedere reactiile dupa un material publicat cu exact o luna in urma in ziarul nostru pe tema restaurantelor din Curtea de Arges, incepand de astazi vom face un nou tur al acestora pentru a vedea daca patronii sunt pregatiti pentru sezonul estival.

Prima oprire, restaurantul Domnesc, preluat recent de afacersitul Alin Ciucu. Impresia generala este ca mare branza nu s-a schimbat, macar cat sa dea impresia ca se doreste si o schimbare de atitudine. Aceleasi mese si scaune arhicunoscute, aceeasi asezare, aceeasi linie traditionala si cam acelasi personal. Plusul il constituie plasarea la vedere a cuptorului de pizza si modificarile din meniu, in special pe partea de desert, slabutul sortiment de dulciuri provenind de la o cofetarie ce apartine aceluiasi om de afaceri. Fiind dimineata am zis sa incercam un mic dejun. Am studiat meniul si am comandat. Surpriza insa, una cerusem si alta am primit. Dupa vreo 5 minute de asteptare a unui ospatar, am reusit sa atragem atentia ca una e in scris meniu si alta in farfurie. Dupa scuzele de rigoare, fata a plecat spre bucatarie si a venit… cu ceea ce lipsea dupa ce terminasem de mancat. Pare-se ca putinii ospatari erau speriati de cineva, asta pentru ca, de fata cu putinii clienti, o alta ii tot avertiza in gura mare pe toti ceilalti: „Şase, şase ! Vine ! Şase… şase ….!”

Asadar, la capitolul atitudine nota 4, cat despre diferentele dintre ce este scris in meniu si ce ti se aduce in farfurie…. numai OPC poate da o nota ! Asadar fiti atenti cand comandati ca sa nu va treziti cu ceva lipsa prin farfurie ! De apreciat ca in ciuda unor majorari aproape insesizabile de preturi, acestea sunt acceptabile, chiar decente.  O bila alba se poate acorda curateniei din sala si terasa, inclusiv de la toalete. Din pacate aceasta e singura bila pe care o putem oferi deocamdata restaurantului Domnesc, asteptari si pretentii mari care ne demonstreaza, insa,  valabilitatea proverbului cu lupul care-si schimba parul sau cel cu pomul laudat….

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....