Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Molivișu, se inaugurează prima pârtie de ski din județul Argeș ! Evenimentul va fi transmis in direct la SUPER TV

Publicat

in

În data de joi, 4 decembrie 2019, la Molivișu va avea loc un eveniment asteptat de mai bine de un sfert de secol: va fi inaugurată prima pârtie de ski din județul Argeș. La eveniment au fost invitati să participe oficiali ai CJ Argeș – in frunte cu Dan Manu  și ai ministerului Turismului iar evenimentul va fi transmis in direct de Super TV. Prima partie de ski din Argeș nu este construita de autoritatile judetene, nici de Guvern ci este rezultatul unei initiative cetatenești al unui grup format din cativa oameni de afaceri si membri ai echipei ziarului PROFIT si Super TV. „Pe modelul primului metru de autostrada, initiativă a omului de afaceri din Suceava,  sătui de promisiunile lui Manu, Nicolescu si a tuturor celor care s-au perindt la conducerea județului în ultimii și care au reusit performanta  de a mentine Argeșul fără un metru de partie de ski, am decis să le arătăm că se poate. În acest sens, cu sprijinul unor oameni de afaceri am decis ca in data de 4 decembrie sa inauguram primii metri de partie de ski din Arges, chiar la Molivișu. Cei care vor fi prezenti acolo vor gasi o partie mica dar cu zapada bine tasata, o  instalatie de cablu-un mic teleski, skiuri, clapari, bețe de ski si tot ce este necesar. Desigur,  vom avea si instructori de ski dar si o casută mică de lemn unde se va servi vin fiert si ceai  si chiar o instalatie de sonorizare. Prin asta vrem sa atragem atentia autoritatilor judetene ca efectiv și-au bătut joc de turismul de iarna si au reusit sa faca din Arges singurul judet din țară cu zona montana generoasa fără un metru de pârtie de ski”, spun reprezentanți grupului de acțiune civica. Acestia au precizat ca in ziua inaugurarii primilor metri de partie din Argeș, toti cei care vor dori sa participe vor avea transportul asigurat iar echipamentele de ski vor fi inchiriate gratuit.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Tâlhărie pe lumina de zi Curtea de Argeș – Victima, un bețiv căzut pe stradă !

Publicat

in

În ziua de 17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Pietroșani.
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Curtea de Argeș, bărbatul ar fi deposedat un bărbat de 35 de ani, de suma de 1400 de lei, profitând de faptul că victima era căzută, în stare de ebrietate.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Vânzarea cartelelor PREPAY doar cu BULETINUL, NECONSTITUȚIONALĂ

Publicat

in

Curtea Constituțională a decis că ordonanța de urgență care reglementează vânzarea cartelelor prepay doar cu buletinul și prevede stocarea datelor este neconstituțională. „Guvernul nu a motivat în cuprinsul actului normativ criticat situația extraordinară a cărei reglementare nu putea fi amânată și nici urgența reglementării, limitându-se la a justifica oportunitatea și necesitatea reglementărilor”, arată CCR, menționând că aplicarea prevederilor privind achiziția de cartele prepay a fost amânată de două ori, mai întâi până la 31 decembrie 2019, apoi până la 31 martie 2020, în condițiile în care OUG e publicată în Monitorul Oficial din 3 septembrie, „fapt care dovedește inexistența urgenței reglementării”.

În vara anului trecut, Guvernul a decis că vânzarea cartelelor de telefon prepay fără act de identitate va fi interzisă din acest an, actualii posesori de astfel de cartele având timp până la 1 septembrie 2020 să se identifice. Astăzi, însă, plenul Curții Constituționale s-a pronunțat asupra excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 62/2019 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență și pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.111/2011 privind comunicațiile electronice, excepție ridicată direct de Avocatul Poporului, scrie Agerpres. „În urma deliberărilor, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 62/2019 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență și pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.111/2011 privind comunicațiile electronice este neconstituțională, în ansamblul său”, a transmis CCR.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend