spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La MIOVENI se poate – BURSE din partea primariei pentru elevii buni

Facebook Twitter Google+
La MIOVENI se poate – BURSE din partea primariei pentru elevii buni

Elevi ai şcolilor din orașul Mioveni au primit bursele de merit, de studiu şi de ajutor social oferite de primărie în contul primului semestru al anului școlar 2017-2018. Au fost acordate 643 de burse, cu o valoare totală de 109.581 de lei.
Iată despre care unități de învățământ este vorba: Liceul “Iulia Zamfirescu” – 255 burse acordate, în valoare de 37.013 lei, Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu” – 214 burse acordate, în valoare – 39.638 de lei, Şcoala Gimnazială “George Topârceanu” – 129 de burse, suma alocată fiind 24.008 de lei şi Şcoala Gimnazială Nr.1 Colibaşi – 40 de burse, în valoare de 8.257 de lei.
Pentru Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni nu se pot încheia toate mediile în primul semestru, ţinând cont de modulele tehnice.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....