Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Mioveni, primăria incepe acţiunea de deratizare, dezinsecţie si dezinfecţie – 6 zile pentru igiena orasului

Facebook Twitter Google+
La Mioveni, primăria incepe acţiunea de deratizare, dezinsecţie si dezinfecţie – 6 zile pentru igiena orasului

Primăria oraşului Mioveni informează populatia ca in orașul Mioveni, în perioada 20 – 26 mai, se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.
Facem apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 21, 22, 23 mai, așa încât să se poată efectua serviciile de dezinsecție și deratizare. De asemenea proprietarii de gospodării din Orașul Mioveni sunt rugați să permită accesul agenților DDD în zilele de 23, 24, 25 mai, așa încât să se poată efectua serviciile de deratizare. În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior.
În acest sens, sunteți rugați să supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii. 
Măsuri de prim ajutor în caz de:
– inhalare: se va duce pacientul la aer proaspăt.
– contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun.
– contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute.
– înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic.
În toate situațiile se va consulta medicul.
Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate. 
 Vă rugăm ca, în perioada menţionată, să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar Primăria orașului Mioveni şi S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate- se arată în comunicatul Primăriei Mioveni .
Serviciile menționate sunt realizate de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de delegare a activităților de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie prin concesiune în orașul Mioveni. Serviciile se desfaşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 după un program unic, în aceeași perioadă pentru toți utilizatorii, pentru a atinge un nivel de eficiență maximă.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....