spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Merişani, cetǎţenii mulţumiţi cu investiţii minime ?!?

Facebook Twitter Google+
La Merişani, cetǎţenii mulţumiţi cu investiţii minime ?!?

In comuna Merişani din judeţul Argeş o parte din consilierii locali încearcǎ sǎ rezolve problemele semnalate de cetǎţeni. Nu e vorba de lucruri complicate dar, care semnalate la timp şi înţelese de cei care au putere de decizie, pot fi rezolvate.
Spre exemplu, zilele trecute angajaţii primǎriei Merişani au dus balastru şi au mintat un tub de trecere în zona Valea Beului unde existau mai multe reclamaţii. O parte dintre locuitori sunt acum mulţumiţi cu aceastǎ investiţie minimǎ, alţii însǎ spun cǎ cine se bucurǎ pentru o astfel de lucrare meritǎ sǎ trǎiascǎ fǎrǎ condiţii. « Balastru şi un tub de trecere. Mare lucru a fǎcut primǎria Merişani. Pe când gaze la Borleşti ? Existǎ ceva în sensul ǎsta ? » întreabǎ un cetǎţean. “Ce uşor sunt unii de prostit. Dacǎ au balast cred cǎ au ieşit din mocirlǎ dar, nu, tot aşa o sǎ rǎmânǎ » spune la rândul sǎu un alt locuitor al comunei.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....